Tabi ki gelip görebilirsiniz. Eğer motosiklet ehliyetiniz varsa ve kullanmayı biliyorsanız test sürüşü de yapabilirsiniz. Dikmen'deyim beklerim.
Motosikletten anlamadığım için merak edenlere ne söylemem gerektiğini bilmiyorum

. Direk sorarsanız cevaplamam daha kolay olur. Örneğin; 3. vitesden 4. vitese geçerken şu şu ve şu oluyor mu? Veya şurasının boyası döküldü mü? Şurası gevşedi mi? gibi sorular.
Arkadaşlar şu an tahmini 500-600 kilometredeyim. Tahmini düz yolda 70-90 km. arası hız yapabiliyorum. Kilometre telim hala kopuk tatile gittiğim için yaptıramadım. Bu hafta sonu servise gideceğim, tüm sorunlara baktıracağım.
1. ve 2. vitesler hala takılıyor. Anladığım kadarı ile rodajla, motorun oturmasıyla falan bir ilgisi yok , bir arıza var çözülmesi lazım.
Tekerler çok kötü, sanki kabak lastikmiş gibi yüksek hızlarda akıyor. Hızlı dönüşlerde altımdan kayıp gidecek gibi hissediyorum. Hele ki cc yükseltince kesinlikle adam gibi lastiklerle değişmesi gerek.
Sol arka sinyalim hala kökünden kırık (çalışıyor), diğerleri sağlam. Yani sol arka benim şansızlığıma çatlakmış ve kırılmış diyebilirim.
Karbüratör temizlik ve ayarından sonra asla boğulma, öksürme, gaz yememe, birden öne atlama gibi sorunlar hiç olmadı. Yağ gibi akıyor.
Bol ışıklı yavaş akan trafikte 10 kaplan gücünde, kelebek gibi uçup arı gibi sokuyorum. Mobilet küçük olduğu için kaldırımdan gittiğim zaman yayalar fazla tepki göstermiyor

ama trafik hızlandığı an 60-70 km hızdan sonra sağ şeride yapışıyorum mecburen, arkamdan hızlanmam için korna çalıp, sıkıştırıp, küfür ediyorlar. Hızlı akan trafikte sol şeride geçip sola dönmek eziyet. Onun için cc yükseltmek şart. Seneye sezon açıldığı zaman cc yükseltme ve iyileştirme yapacağım.
Dediğim gibi acemiyim merak ettiğiniz şeyleri direk sorarsanız cevaplayabilirim.