Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5600-5800 devir civarında titreşim sıfır. Uzun yolda o araya denk getirince rahat oluyor. Vitesler uzun olduğu için mümkün.160-170 km'den sonra vibrasyondan ötürü aynalardaki görüntüyü pek sağlıklı okuyamıyorum şimdilik tek sorunum bu
Şahsen yaptığım değişiklikler:
1. Tail Tidy: malum orijinal kuyruk çok çirkin. Ama islakta kullanmayı düşünüyorsan tavsiye etmem. Yoshimura kullandım, memnunum.
2. KTM küçük arka çantayı şiddetle tavsiye ederim. Yer kaplamıyor, güzel gözüküyor, ama içindeki körük sayesinde kask alıyor içine. Hiç çaktırmıyor uzaktan. Onunla market alışverişine gidiyorum
Millet "Yahu bu herif elindeki iki torbayi nereye sığdıracak" derken hoooop
3. Depo üzeri, anahtar çevresindeki gri-siyah plastik parçasını karbon fiber kapladım, şeklinden dolayı zamanla açıldı, ben de hakiki karbon fiber parçayla değiştirdim. Gözümün önünde olduğu için sürekli bakıyorsun.
4. Sol fren manetinin ucu kırılınca her ikisini de powerparts katlanabilir manetle değiştirdim. Turuncu-siyah çok güzel görünüyor ama aşırı tuzlu.
5. Malum gösterge, hızı tam olarak %10 yüksek gösteriyor. Düzeltmek için ön arka ABS halkalarini değiştirebilirsin. Ebay'de satiyorlar. Aldım ama takmadım daha...
6. Arka lamba, takıldığı yerden kırılmamışsa kırılacaktır. En kısa zamanda açıp, söküp, bağlandığı yere hareketi azaltmak için ince bir lastik, sünger vs. yapıştırıp tak, ki kırılmasın. İnternette bilgi mevcut.
7. Ön dişliyi 17'den 16'ya düştüm, orijinal KTM parçayı kullanarak. Malum, 6. vitesi kullanmak çok mümkün değil öteki türlü. Şehir içi dik bir yokuşa yavaşça dönerken de 1. vites uzun kalıyor bayağı. Pratiklik için yaygın bir mod.
İyi sürüşler!
Kullanması zannedildiğinden çok daha kolay ve rahat değil mi?
Son düzenleme: