SuperDuke 1290 r diyorum başka birşey demiyorum .Duke kendini ispatlamış bir seri zaten ama daha da efsaneleşecek.KTM firmasının çalışma politikası ile yaşanan sıkıntılar aşılırsa spormoto da zan altında kalmaktan kurtulacak.Bu arada Duke kullanıcıları bence motosikletlerini kişiselleştirmeliler.Buna çok müsait bir motosiklet olması değil yorumum, böyle amaçlanarak tasarlandığını avrupadaki kullanıcılarının forumlarda ki paylaşımlarından görerek söylüyorum.Bence tabi
1290 videosunu seyrettim beş kere peşpeşe sadece sesi için .
sıkıntılar kendilerinden kaynaklanıyor öncelikle müşteriyle diyaloglarını düzeltmeleri lazım işine gelirse mantığı güdüyorlar ,15 euroluk yurtdışında satılan bir hava filtresine ordaki satanda kazanıyor 45 euro istemesinler az iş çok para kazanmak derdindeler benim gördüğüm bu ve benim gibi düşünen birçok ktm sahibi var .
kişiselleştirmeliler derken haklısın herkes ister farklı olsun ama herşey imkanlar dahilindedir malum vergi cenneti ülkesi olunca herşey daha pahalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
8.8 bi an yol bilgisayarının sapıtmasından dolayı yazan bi değer de mi ?
soğuk olunca normal .anladığım kadar otomatik jigle var devreye giriyor buda yakıt fazla yakcam diyor ama ısınınca düşüyor değer .