Bakın şunu diyeyim size, KTM Duke 200 sürdüm ve rahatsız olduğu için hiç beğenmedim, daha doğrusu beğendim tabi ama almam. Rahat edemediğim motoru almam. Kawasaki'de ise durum o kadar kötü ki, RC200'e oturunca çok daha rahat ettim. Zaten artçı selesi bir harika... O açıdan Kawasaki'deki durumu bir düşünün. Çok satılıyor olması daha çok memleketimizdeki şekil meraklısı arkadaşların uygun fiyatlı SS motoru göründe balıklama atlamalarından kaynaklanıyor. Motor harika gidiyordur, güçlüdür, çok iyidir ona bir şey demem ama rahatsız mı rahatsız. AEA'nın her şeyini beğenip de rahat edemediğini söylediği nokta sizin için motoru tahammül edilmez bir hale sokabilir. Bir yıl içerisinde satmak isteyebilirsiniz ki zaten ben SL250 için bunu bekliyorum. Yakın zamanda bir sürü satılık ikinci el düşük km'de motor görüleceğini tahmin ediyorum. Naked modeli çok daha iyi olabilir, bakmak lazım.
Özetle, sürmeden veya ikisinin de aynı gün içerisinde üzerine oturmdan karar vermeyin, pişman olmayın. Boyunuz kısa veya orta altı ise Kawasaki alın derim, o da artçı bindirmeyi düşünmüyorsanız.
Not: Benim boyum 1.78 falandır. SL250'nin konforu hakkında bu kadar kötü yazmam CBF 150'kullanmamdan kaynaklanıyor da olabilir.
Seko racing bir motorda artçı selesi ne kadar önem veriliyor anlamış değilim yada iki kişi binecek insanlar özellikle racing seçiyorda haberimiz mi yok? Yoksa motoru alıp artçı selesinden mi kullanacak mıllet