+1 benım annemde garantı bankasında calısmasına ragmen garantı bankası benden kart aıdat ucretı ısteyıp duruyordu kapattırdım. butun bankalarla calıstım ve hıcbırıne aıdat odemedım. aıdat gelıyordu fakat musterı hızmetlerını aradıgımda ıptal edıyorlardı. garantı bır turlu etmedı gıttı

bende cozumu kapattırmakda buldum. ve halen nefret edıyorum .
daha enteresan bişey yazayım...2010-2011 yıllarında Garanti Bankasının yöneticisinin şoförüydüm...aslında kayınpederinin şoförüyken kendimi birden damadın hizmetinde buldum..altımda bankanın makam aracı A8 Genel Müdürlükte -6.katta şoförler odasında alemdeydim...ve bankadaki tek top sakallı kişiydim..dış eleman olduğumdan karışanım edenim yoktu...bir gün asansörde bir adam bana dik dik baktı...evladım sen banka personelimisin dedi...hayır efendim dedim...(ama bulunduğum kat yönetim katı ) ne işin var burda deyince şu yöneticinin şoförüyüm dedim...peki dedi

...adam Bankanın Genel Müdürü Ergun Özen'miş..

orada peygamber muamelesi gören bi adam tabi ben nerden bileyim patrondan sonra geldiğini...tanımam etmem...sonra benim patrona demiş ki...yahu senin şoförün topsakalından bendemi bıraksam...

artık şakamı yapmış ciddi ciddi eleştirmiş mi benimkini lan bu nası şoför diye orası halen muamma...ertesi gün zaten ben 2005 den beri kesmediğim top sakalı kestim...patron kes dedi..öncesi karışmazdı...nolur nolmaz diye...

alakaya kel maydanoz antayaım dedim işte..Garanti Bankasıyla alakalı çok hatıram var...özellikle patronum beni severdi Teftiş Kurulunda olduğundan şubelere gittiğimizde ilgi alaka hürmet had safhadaydı...özel sektörde kurumsal firmalarda bildiğiniz Hükümet gibi...ol derler olur...emirlerinde yüzlerce binlerce kişi..bende o iradeye güce ihtişama şahit olduğumdan konu açılınca öylesine paylaşmak istedim..
garip olan şey asla kapısından içeri girmem dediğim Bankanın merkezinde çatısı altında olup aracını kullanmaktı...bütün kirli çamaşırlarını dedikodularını bilmekti..tüm üst yönetimin zafları sırları hobileri vs ne macera oldu iş hayatımda bilemezsiniz...
..
en güzeli br bankanın maaş müşterisi olmak sıfır masraf sıfır eft..AKBANK bu husus da çok iyi...hızlı para var kredi kartını kullanıyorum ama nakit akışında Hızlı Parayı tercih ediyorum inanılmaz düşük faiz oranı var...maaşından fazla para harcamayacaksın olay budur..yine kart kullan ama giderin ayarını kaçırır bir sonraki maaşdan yemeye başlarsan o zaman ayvayı yersin...