Kredi Kartı Hakkında Bilgisi Olan Yardım Edebilir mi ?

Kartı teslim alabilirsin. Kullanıma başlaman için telefon şubesinden şifre alman gerekecek. Sen o şifreyi almadıkça kartıda kullanamazsın(masanın üstünde durur anca.) ancak belli bir süre sonra dayanamayacak ve kartı kullanmaya başlayacaksın bence hiç bulaşma veya limitini düşük tut.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

İki gün önce denedim senin taktiği ama işe yaramadı. Ben bankaya çalım atayım dedim ama o bana çelme taktı. 15 günlük hesap özeti gönderdiler şimdi daha da önce ödemek zorundayım borcu.

onurordek arkadaşımız adına üzüldüm :( yapamamış yada banaka kartın kesim tarihi nasıl yapmaışsa borcunu erteleyememiş. ben bu gün bankayı aradım ve 37,000 tl kartımın kesim tarihi 10,03,2014 ve bankayı bugün aradım hesap kesim tarihini her ayın 06 almak istiyorum dedim ve ödeme tarihim 06,04,2014 kesilek 16,04,2014 kadar ertelendi sizin içinde müsteri temsilsiyle yaptıgım konusmayıda kayıt etim :)

Garantinin kartı var limit yasal sınıra geldiğinden başka yükselmiyo flexsi alsam var olan kartımın limiti aynı oranda düşermi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar