!!((köyde ne tür bi motor alınır ???

köyde kullanılacak motorların markasını ne olabilir

• mondial

Oy: 22 34.9%
  • ramzey

Oy: 12 19.0%
  • asya motor

Oy: 5 7.9%
  • kanuni

Oy: 24 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
ktm 990 adventure çok güzel gider ama o bütçeye bence en iyisi titan brazil bulduğun zaman en kral çinli krosu 3 kere öldürür mezarada gömer

eğer sürebileceksen mondial uag derim.Grenaj kırma derdi yok bişey yok dağ bayır beleş :) ama diyosan debriyajla işim olmaz mondial 100kh... sakın bizim gibi elite alma grenaj diye bişey kalmadı motorda. Köy kosullarında her zaman ucuz motor alıcaksın tabiki

usta bence cub ya da 125 uag tarzı birşey al işte kullanacaksan.yok gezeceğim dersen cross.

honda titan al eşşek nıyetıne bın ,1000 liraya almıştım ben

aynen ne kanuni ne mondial al bi titan arkana bile bakma dağ taş gez çinli alırsan bı seneye kalmaz hurdacıya satarsın yaz aylarında köyde yaşayan ve uzun süre titan kullanan biri olarak titan derim
2000 liraya kralını alırsın tamirciyide unutursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben köyde olsaydim bunlardan birini alirdim

bu
quad_640.jpg

yada

motorbikes-motorcross-experience-half-day-for-two.jpg

Köye en uygun Motosiklet Kanuni Zebra 90 dır.Gerek süspansiyon aralığı gerek yakıt ekonomisi gerek çıplaklık gerek vibrasyon zıyıltısı çekmeme gerek hafif yan yatmada grenaj sorunları yaşamama gerek yedek parça sıkıntısı çekmeme açılarından bence alınacak en iyisi.Ayrıca Cup motoruna sahip olması ve direksiyonun cuplardaki gibi biçimsiz ve kontrolü zorlayıcı değil konfor ve kolaylık sağlayıcı bir biçimde olması çok önemli. Fotoğraflara bakıldığında tipi beğenilmemektedir fakat üzerine binildiğinde ve sürüş yapıldığında bana "neden 2005 yılında piyasada değildin de benim olamadın" dedirten ve hafif bir endurovari havaya sahip olan bir motosiklettir.Sanki Avrupa malı bir motosiklet anlatıyorum.:pAma para belli, bizim burada da malzeme belli olunca böyle.:)

Son düzenleme:
En İyisi 2.el Kanunu Cross 250 Hem Dağda Taşta Hemde Asfaltta Kolayca İşini Görür Fiyetıda Zorlasan 2.000 e Bulursun..

bende koyde kullandıgım bı mondıal 100 khm var ustelık bızım oralar baya engebelı %60 egımlı yollar bıle var 2 kısı yolda kalmadımcekmedıgı olmadı hem vergı yuku de yok yanlız toz toprak ıyı bak o sana karsılıgını verır:cat:

kardeş sen kanuni breton yada mondail uag alderim ama kanuniden yanayım motorda grenaj yok köy gibi yerde altı yüksek ve sağlam.cup türü alma köyde iyi olmaz

aynen arkadaşa katılıyorum..mondialide alma..sen en iyisi al bir bRReton 125...ne koy ne dag tas ne de duz yollar..bakımını yap..adam gibi sur hor kullanma ondan sonra hiç arkana bakmadan keyifle sür..:cat:

kardes bence kanuni breton al enes ark ımızın dediği gibi.hem kanuni diğer çinlilere göre biraz daha kaliteli.bana kalırsın breton 125 al hem daha dayanıklıdır hemde cup lar gibi plastik aksamı fazla yok köye cup gitmez diye düşünüyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar