Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?

Kötü Hava Koşullarında Motosiklet Kullanıyormusunuz?

• Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.

Oy: 596 31.0%
  • Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.

Oy: 291 15.1%
  • Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim

Oy: 197 10.2%
  • Hava sıcak olsun yağmurda da karda da :) binerim

Oy: 144 7.5%
  • Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim

Oy: 279 14.5%
  • Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım

Oy: 416 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,923
her soguk havada motor bindiğimde gözler açık uyuyorum var mı benim gibi kullanan hava sıcaklık iyi olsun her şartta binerim

Yağmurlu yada soğuk havalarda motorumu kullanmaktan çekinmiyorum. ( gerekli kıyafetler ile) Karlı havalarda ve buzlu zeminlerde ise aslaaaaa

Yağmur çamur dolu farketmez... Daha kar kaplamadı yerleri bilmiyorum , binerim heralde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankarada yaşadığımdan Sorun Olabiliyor Karlı Havalarda, Ama Yağmur Çamur Kar Farketmez. Motorun Keyfi Başka, Tutku, Karda Yağsa Dayanamıyorum O soğuğu dizlerime Yiyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir tek suda ve havada kullamıyom

motorumu kara saplamadan çıkarabildikçe ( evim yüksekte nispeten ara sokakta dolu kar birikiyor) ve sokaklardaki karlar kaymak gibi buza dönüşmedikçe ve sağanak yağmur iliklerime işlemedikçe her zaman... ana caddeler temiz olsa da maalesef ara mahallelerdeki yollarda kara bata çıka gidebiliyorsunuz... ama sizin gibi ayak tabanlarım yere bassaydı durmaz o zaman da çıkardım :) parmak ucunda kaygan zeminde denge daha da zor oluyo... beylerrrr :cherry: tatlısu motorcusu olmayalımmmm :queen:

yalnız amannn dikkattt... bu işin şakası yok... acaip kayıyor kırağı kestiğinde, ya da yağmur çiselediğinde... bi bakıyorsunuz aaa yerdesiniz... dolayısıyla ben kaplumbağa hızında gidiyorum böyle koşullarda :mrgreen:

arkadaşlar

Ben kar hariç her hava koşulunda kullanıyorum, gece gündüz... Kar için bildiğiniz bir önlem var mı? zincir gibi mesela...

altımızda bi enduro olsa ohoooo dururmuyum ama scootere kıyasım gelmiyor napalım asfalttan ve kuru yoldan başkasını yakıştıramıyorum

Valla muğla da yaşıyorum kar da yok aşırı soğukta
Kendimi şanslı hissediyorum arkadaşlar darısı sizin başınıza :mrgreen: ammaaa
Bardaktan boşalırcasına yağarsa ayrı :p o zaman araba da fayda etmez

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj silinmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Yağmur demem çamur demem binerim, biniyorumda;ama iş kara gelince düşünmem lazım,biraz daha düşünürsem ozamanda binerim galiba :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yerde buz ve kaygan zemin olmadığı sürece mümkün olduğu kadar motor sürmeye gayret ederim.soğuk bişey ifade etmiyo.

Yagmur demem camur demem ama kara gelince birraz duuurrrr...:pr: ne de olsa altimda karda gitcek bi motor yok..:mrgreen:

bir kere sağanağa yakalandık hem de ful kıyafetle olmama rağmen donuma kadar ıslandım ...........az kuru olsun yanına da pilav.........
yardırmaya gerek yok yağmur demem çamur demem ......ben derim keyif almam yağmur olunca

YeK

Ankara da pek iyi olmuyo...
İzmir'e dönmeyi bekliyorum...
kar ve soğuk olmadan çok zevkli olucak:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar