Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kotu Hava kosullarinda Motosiklet Kullaniyor musunuz?
ben işim gerei her hava şartlarında biniyorum.
her havada binmenin zevkine varabilirsin eğer çok seviyosan motoru.:cat:
karda çok gezdim o ayrı bi zevk ama çok daha fazla dikkat kerekiyo ve çok zevkli tavsiye ederim:cherry:
Yoldaki kısmi yağmur geçişleri dışında,eğer günboyu hava yağışlı ve kapalı veril
mişse meteorolojiden o zaman binmiyorum,niye mi,
kamyonlar ve diğer büyük araçların çamur dumanı elbiselerimizin özüne kadar işliyor ve ondan sonra saatlerce elbise temizliği insanı çok yoruyor,ayriyeten
kasklar yağmurda görüşü çok düşürüyor yani yol zevki bitip eziyet başlıyor.
motor kullanmanın zevkini uzun bir ömür boyu yaşamak istiyorum
hava koşullarını takip ederim çok extrame durumlarda yağmurda kalırsam oldukça yavaş temkinli giderim yağmur binmeye başlamadan yağarsa olduğu yere kilitler başka şekillerde giderim
risk faktörünü arttırmanın hiç bir manası yok ...
Kesinlikle binmem. Yağışlı havalarda ne önümü görebiliyorum nede virajlarda rahat hareket edebiliyorum. En iyisi güneşli ve sıcak günlerde zevkle kullanmak.
valla karda kullanmadım motoru hiç ama sanırım buraya kar yağsaydı onda da binerdim... dolmuş fobim var benim. öyle dur kalk filan sinirlerim çok bozuluyor.
karlı yağmurlu havada motora binmekten çekinirim. yaz günü şehiriçinde virajda su görsem yada güneş yansımasından su gibi görünen şelerde hemen yavaşlar motoru yatırmadan viraja girerim.
geçtiğimiz kış boyu motoru kullandım.. sadece bi kere hava -eksiye düştüğünde binmemiştim bi hafta kadar... üzerini kalın bi şekil giyince sorun çıkmıyor...yağmurdada biraz yavaş ve temkinli gidincehiç problem olmuyor..