KORUMASIZ Kaza Sonrası Kardeşimizin Hali..

Bende üzülerek alıntı yapıyorum...kendi rızasıyla olduğu söylendi...MD den bir kardeşimiz korumasız kaza yapmış ve hastahenede yatıyormuş...

ALlah şifa versin kendisine...ders almamız ibret olması babında paylaşmak istedim...

çok ağır fotolar yok...sınırlarda...edit yapılmasın lütfen...

black nikli Andi Uğur Okan ÇİFTÇİ arkadaşımız motorunun ön tekerinin patlaması sonucu kaza geçirdi .. Şuan hayati tehlikeyi atlatmış durumda ama morale ihtiyacı var :malesef: kendisinde ne yazık ki koruma olmadığı için ciddi şekilde yaralandı :..İnanın elim kaç defa gidip geldi topic açmıcaktım ama ne kimsenin nede sevenlerinin canının yanmasını istemiyorum bunu bende yaşadım inanın telafisi olmayan bir acı ..Her motorcu her binici bir şovalyedir ama şovelyeyi farklı ve güçlü kılan zırhıdır :idea: KORUMA=HAYAT :idea:lütfen kimseyi üzmeyin ÖNCE EMNİYET SONRA HAREKET ...

spa0047bo1.jpg

spa0050lh4.jpg

spa0052ox9.jpg

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DOSTUM DAHA BENİ GEZDİRECEKTİN SÖZÜN VARDI ÇAMUR YAPMAK YOK :D ÇABUK İYİLEŞTE KORUMASIZ MOTOR KULLANDIĞIN BENİ VE SEVENLERİNİ ÜZDÜĞÜN İÇİN SENİNLE AYRI İLGİLENCEM ...

10wg3ji3.jpg

AZRAİL BU KEZ ELİ BOŞ DÖNDÜ

Çok geçmiş olsun :rendeer:
En kısa zamanda sağlıgına kovuşman dileğiyle..

allahım one yaaaa yarabbim düşmanıma ver yaaa offff allah şifalar versin

off be abi ALLAH acil şifalar versin kimseye böle bela vermesin.... hayranı olduğumuz şeyi hafife almayın arkadaşlar bi anda canımızı alabiir biz biz olalım ilk önce güvenliği ön planda tutalım kardeşimin ve yakınlarının ALLAH yardımcısı olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşallah çabucak iyileşir..... :rendeer:

Adam kask takmaz, sonra allah şifa versin... Versin tabi.. allahta şifadan bol ne var

çok geçmiş olsun:rendeer: çook üzüldüm yaa ALLAH acşl şifa versin:pale:

vah kardeşim su yakısıklılıga bak.. cok sükür bişeyi yok bida binmez enazından korumasız kasksız
en kısa zamnda eski haline döner insallah

çok geçmiş olsun,çok üzücü bişey allah herkezi korusun böyle kazalardan...

görünce içim parçalandı ya :(
Allah Acil şifa versin

LÜTFEN KORUMALARIMIZI EKSİK ETMEYLİM:pr:

abı allahtan acıl sıfalar dılıorum ama allah ta akıl vermıs ınsana demeden yapamıcam

Allah daha kötüsünü göstermesin..en kısa sürede eski sağlığına kavuşman dileğiyle..Çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Okan abi çok geçmiş olsun abi...:rendeer: Allah acil şifalar versin abi...:rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşım,deneme yanılma yöntemi çok acı bir öğrenme :pale:
Dünkü kazamda eldiven,dizlik,çizme ,kask ve kalın deri(hep tam korumalı motosiklet montu giyerdim ve dün giyseydim kolumdaki sıyrık olmayacaktı bundan böyle ne giyersem giyeyim dirseklikte takacağım)olmasaydı bu görüntülere yakın resim verecektim:pale:
keşkeleri yaşamımızdan kaldıralım,tekrar geçmiş olsun...

cok buyuk gecmıs olsun...allah korumus korumalar olmadıgından....koruma gercekten hayat demek nolur nolur nolur gıyelım korumalarımızı bakkala markete gıtsek bıle....ne zaman ne olcagı hıc bellı olmuyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun. Acil Şifalar diliyorum...

Resimleri görünce içim çekildi resmen ama bence şanslıymış. O makinanın üzerinde korumasız yapılan bir kazada hayatta kalmak büyük şans .

Allah sevdiklerine bağışlamış..... Hala aramızda olduğu için sükretmeliyiz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar