KORUMASIZ Kaza Sonrası Kardeşimizin Hali..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna da şükür :pale:allah daha betirinden korumuş dilerim bir an önce şifanı bulursun ve akıllanır birdahaki motoruna bindiğinde korumasız gezmezsin tekrar tekrar geçmiş olsun

Çok büyük geçmiş olsun ve herkese ders olur umarım ayrıca sol gözde kalıcı bi hasar oluşmamıştır inşallah.

Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kendisine.

Ayrıca Metehan'a da teşekkür etmek gerekli, çünkü bu fotoğraflar, her ne kadar acı da olsa, önleyici bir nitelik taşıyor ve insana neler olabileceğini bir kez daha düşündürüyor.

Kask ve diğer korumaların ne kadar önemli olduğunu görüyoruz, motosiklet alırken olabildiğince kaliteli koruma ve kask almak gerekiyor. Bu acı fotoğraflar bir kaç kişinin bile zihniyetini değiştirdiyse, bu motorcular için bir kardır.

edy

buyuk geçmış olsun. arkadaşın bugunden sonra kasksız motora bineceğini hiç sanmıyorum. umarım ders olmuştur. bir daha ki sefere çok daha dikkatli olur. bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun sabah sabah içim parçalandı
allah acil şifalar versin lütfen arkadaşlar korumassız binmeyin motorlarınıza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil şifalar olsun,birdaha yaşanmasın:rendeer:

Kimse korumasız motosiklete binmeyin demesin.Çünkü fotolar bize söylenecek öğütleri aynen içeriyor.Korumanın önemini bir kez daha anladım.
Abime de çok büyük geçmiş olsun.:rendeer:ALLAH kimsenin başına kaza bela vermesin.

Ahh be Okan Arkadaş ahh bee:pr: Büyük geçmiş olsun, tekrar vermesin işallah.:salut: Aramızda kalmış olmana şükür edelim:cat:

Korumasız olmaaazzz arkadaşlaaaarrrr:pr:

Bende arkadaşımıza ALLAH' tan ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM ve ibret alınması gereken bir tablo bu kormaların ne kadar bizi koruduğuna şahit oluyor arkadaşlar her iş dalında söylendiği gibi ÖNCE EMNİYET !!..

Allah acil sifalar versın yaa cok kotu olmuss umarım yuzunde hıc bır ız kalmaz ve eskı gunlerıne döner :(

Bu arada her motora korumasız bınılmez ama racing e korumasız bınmekte acayıp bısı.

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Korumasız ASLA motorun üstüne binmeyin!

arkadaşada geçmiş olsun herkese ders niteliğinde ben kaza yapmam dersin kendine çok güvenirsin ama lastiğinini patlamasını nasıl engellersin?teşekkürler mete-han.

büyük geçmişler olsun. demekki neymiş. sıkılsak da darlansak da tam korumasız olark teker çevirmiyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar