KORUMASIZ Kaza Sonrası Kardeşimizin Hali..

cok geçmiş olsun cok yazık olmuş ibret alınması lazım ...arkadasların dediği gibi 600f gibi bir makinada korunmasız kaza yapmak ve kurtulmak....şans...!!!allahtan acil şifalar diliyorum kendısıne

geçmiş olsun allah beterinden korusun .. acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun allah tez ve acil tarafından şifa verin

koruma koruma koruma

arkadaşlar okanın durumu resimdeki kadar kötü değil hatta turp gibi az önce konuştum kendisiyle.hatta 1 hafta sonra motora binmeyi düşünüyo.kırığı çıkığı yok.suratında bi kaç dikiş var sadece.zaten yüksek hızlarda yapılmış bi kaza değil.tamamen şanssızlık.ön lastik patlayınca basınçlı havadan dolayı tekere gelmiş motor sonra da taze asfalta çakılınca takla atmış.resimler ilk anda çekilmiş ama inanın kendisi çok iyi resimdekiyle alakası yok yani.iyi dilekleriniz için sağolun hepiniz.

arkadaşlar okanın durumu resimdeki kadar kötü değil hatta turp gibi az önce konuştum kendisiyle.hatta 1 hafta sonra motora binmeyi düşünüyo.kırığı çıkığı yok.suratında bi kaç dikiş var sadece.zaten yüksek hızlarda yapılmış bi kaza değil.tamamen şanssızlık.ön lastik patlayınca basınçlı havadan dolayı tekere gelmiş motor sonra da taze asfalta çakılınca takla atmış.resimler ilk anda çekilmiş ama inanın kendisi çok iyi resimdekiyle alakası yok yani.iyi dilekleriniz için sağolun hepiniz.

bu sevindirici haber:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle tekrar geçmiş olsun diyor, bize verdiğin (keşke vermeseydin ama) bu ders için teşekkür ediyorum. Umuyorum ve biliyorum ki hiç bir şeyin kalmayacak bir iki aya kadar allahın izniyle. aynaya bakarken üzülme sakın, iyileşme sürecindeki her adımın keyfini çıkarıp mutlu ol. merak etme izin en babası üç ay kalır..
hayatta iyi insanların başına ne yazık ki hep iyi şeyler gelmiyor. adı üstünde hayat.. bizi öldüremeyen herşey daha güçlü ve akıllı yapıyor.

allah beterinden saklamış şükredelim ki, sevgiyle kal.

Allah korumuş, çok geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela vermesin, bir korumasız motor sürme olayı daha,ders çıkmalı bundan,bakıp geçilmemeli,bana bişey olmaz denmemeli,herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Vallahi çok üzüldüm pırıl pırıl bi genç sadece 1 kerelik korumasız bindiği için ne hallere gelmiş dilerim allahtan en kısa zamanda eski sağlığına kvuşur.

asm

Acil şifalar diliyorum,şükürki daha fena birşey olmamış (daha beterlerinin var olduğunu düşünürsek).

İnş. yüzünde belirgin bir iz kalmazda arkadaşın o aydınlık simasında bir karartı olmaz.

abi çok geçmiş olsun.bi dahası olmayacağına eminim,ders derstir,yeterki kalıcı hasar yaratmasın

üff çok geçmişler olsun benım gıttıgım spor salonundada böyle bi abi var ben usta şöförüm diyerek 0 korumayla binio 1000lik suzukisine bi gün onunda başına bişey gelcek bakalım ne zaman :silent:

valla geçmiş olsun bu kardeşimize ya üzüldüm cidden ... bende koruma kullanmıyordum ... fuarı sabırsızlıkla bekliyorum.. fuardan alıcam :S

way kardeşim geçmiş olsun içim bi tuhaf oldu aynı yabancı şarkıcılara benzior öle bu lastik patlaması çok kötü bir olay şöför çocuğu olduğum için bilirim o belayı kendini çabuk toparla sana ve senin gibilerine ihtiyacımız var :cat:

Kasksız ve korumasız motora binmenin ne kadar salakça bi davranış olduğunun ispatı bu fotoğraflar. Kaskı kolumuza değil kafamıza takalım.

Ahh bee kardeşim yazık değil mi yavf 1 dakika sürmez kask ve eldiven takman
bak ne acılar çekmişsin umarım en kısa zaman da toparlanırsın.

Öncelikle ÇOK geçmiş olsun!
10wg3ji3.jpg
Biz scooter'cılara kızıyoruz korumasızsınız diye onlar bize diyo alet yavaş abi şehir içi gidiyoruz zaten diye, ama O motorada korumasız binilirmi ya, akıl var mantık var alet kaç yapıyo kimbilir, Tekrar çok geçmiş olsun, En kısa zamanda atlanman dileimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar