Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.

Ben geçen hafta değiştirdim bit pazarından araba kornası aldım 1 tl ye. Canavar gibi bağırıyor. YBR ye tabiii. :)

Ben scooterimin kornasından memnunum şimdilik bir sıkıntı yok.:):cat:

bende bugün değiştirdim. stebelin aynının çin malını taktırdım ama.30 tl verdim, kazık yemiş olabilirim:) ama memnunum, vapur gibi maşallah:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 AM ----------

evet kazık yemişim, aynısını 16liraya buldum şimdi nette:)

bende bugün değiştirdim. stebelin aynının çin malını taktırdım ama.30 tl verdim, kazık yemiş olabilirim:) ama memnunum, vapur gibi maşallah:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 AM ----------

evet kazık yemişim, aynısını 16liraya buldum şimdi nette:)

Bende de var o hastalık..üstünkörü araştırma yaparak satın alıp, sonradan etraflıca araştırma huyu :)
Hayırlı olsun..Farkı fark edeceksin emin ol :p

Bende de var o hastalık..üstünkörü araştırma yaparak satın alıp, sonradan etraflıca araştırma huyu :)
Hayırlı olsun..Farkı fark edeceksin emin ol :p

aslında hep araştırırım didik didik ederim, ki zaten netten bulduğum fiyatta önceden favorilerime eklediğim bi ilana ait. gittim 2 kat paraya aldım:) iş benimkide. neyse artık olan oldu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimki orijinal kalacak.. :p
Sadece düüt düüt yapiyor..
Dügmesi solda dimi meretin? :silent:

125 zn mi alaym kasım sonunda ilk işim havalı korna taktırmak felan dermişim :p Normal bir korna taktırcam şoförü hoplatcam koltuktan :queen:

bende fiemm korna var milleti havaya zıplatıyo ;) ısındıkçada sesi artıyo fransız aldım bilerek :queen:

zaten bizim başımıza ne geliyorsa böyle DİNGİL:cyclopsan telefon bağımlılarının yüzünden geliyor adam ne sağına nede soluna bakıyor yola çıkıyor ondan sonra sende çarptığın zaman'da suçlu oluyorsun ben araba ile bir bayana çarptım kadın arkası dönük bir şekilde karşıya geçiyordu hemde bana hiç bakmadan bende duramadım tabi 4/5 metra ileri attım teknik olarak :cherry:ama allah tan birşey olmadı...neyse geçmiş olsun hepimize...:wiinkk:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
HELLA-SUPER-TON-KORNA__5280946_0.jpg

ybrde bu kornalardan takılı memnunumda ve yükseks sesi var

zaten bizim başımıza ne geliyorsa böyle DİNGİL:cyclopsan telefon bağımlılarının yüzünden geliyor adam ne sağına nede soluna bakıyor yola çıkıyor ondan sonra sende çarptığın zaman'da suçlu oluyorsun ben araba ile bir bayana çarptım kadın arkası dönük bir şekilde karşıya geçiyordu hemde bana hiç bakmadan bende duramadım tabi 4/5 metra ileri attım teknik olarak :cherry:ama allah tan birşey olmadı...neyse geçmiş olsun hepimize...:wiinkk:

hakkaten ya, bu aralar çok arttı sanki telefonla araç kullananlar. yola atlıyolar birden.
birde dün taktırdığım kornamı bugün trafikte deneme şansı buldum:) 4 yolda trafik sıkıştı, arabalar kornalara basıyo arada bir filan, 1-2 dakika hareketsiz bekledikten sonra sıra bana geldi haliyle:D kornaya bastığım gibi bütün yollar birden açıldı:D
ayrıca önüme kıranlarda aynen kendi şeritlerine:D kamyon geliyo filan sanıyolar heral:)

osbourne kardas tarif edebilirsin , işyeri adı ve telefonu varsa daha iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar