Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.

Hiç olmadı öyle bir sorun benim Çinli Mondial 150 zat'ımda :)

Bu arada hikayede bahsi geçen korna;

Stebel Nautılus Compact Formula 1 Havalı Korna Krom
otm311117.jpg

röle olmayınca çalmamazlık yapabiliyo sanırım düğmeyi bozduğu için
engin hocam bu röle işi nası oluyo peki biliyomusunuz, yapabilirmiyim ben yoksa elektrikçi işimidir illa

röle olmayınca çalmamazlık yapabiliyo sanırım düğmeyi bozduğu için
engin hocam bu röle işi nası oluyo peki biliyomusunuz, yapabilirmiyim ben yoksa elektrikçi işimidir illa

Sorunu başka başlıkta cevapladım zaten ama bu tür bir korna alınca içinden rölesi de çıkıyor zaten demek için cevap yazıyorum..
Sonradan başlığı okuyanlara bilgi olsun..

Zaten korna alasım vardı ama ne gerek var diyerekten umursamıyordum, okudum burayı ve verdim siparişimi hepsiburada ya iki adet seger korna aldım. Vatana millete hayırlı olsun.

aylar sonra gelen edit :p motora minibüs kornası taktırdım daaaaaat olandan öyle bir farkediliyorum , baska minibüsün arkasına geçip çalınca adam aynadan sağa sola bakmadan topukluyor. kesinlikle değiştirin. yayaları hiç söylemeyim bile kaldırımdan dönüp bakıyorlar arkalarına :)

Zamanında yaşadığım eğlenceli bir hadisenin sonunda paylaştığım bir yazıydı bu..
Son dönemde yaşanılan olaylardan sonra tekrardan hatırlatmam gerektiğini düşünerek konuyu canlandırma ihtiyacı hissediyorum..

Ben ne mi yaptım korna işini?
Satın aldığım her motosiklete en alasını taktım..Düğmeye basınca 140 desibel ses veriyorum trafiğe canımı kurtarmak için..
Şimdiye kadar sayamayacağım kere benim hayatımı kurtarmış olabilir satın aldığım 60-70 TL lik korna..
Bir kask gibi düşünün bunu/ekstra koruma gibi..
Buna para ayırın..
Sizde yapın bu işi arkadaşlar..

Lütfen kornalarınızı değiştirin!

Ben motosikletimde bu kornaları kullanıyorum ,çok etkili,ben çok memnunum ,ihtiyaç duyup kornaları kullandığımda araçlar da yayalar da fark edip kenara çekiliyorlar ...Tavsiye ederim:cat:

Ben motosikletime tır kornası taktırcam, o zaman mecburen duyarlar. 100 km hızla da gidilse duyulur. :queen::queen::queen:

Bende hızlı gidince korna çalmıyor ne yapmalıyım boşh kornalar iyi diyorlar ama bilmiyorum?:cat:

bende 2 tane salyangoz korna takmıştım motoru alır almaz şartlar ne olursa olsun duyuluyor benimde sayısız hayatımı kurtarmıştır hem kamyonet kornasına benzediği için araç sürücülerinin çok dikkatini çekiyor.

dsc04882l.jpg

ßen motoru aldım, 5 km ya oldu ya olmadı korna ötmemeye başladı. Gittim parçaçıdan araba kornası aldım ve taktım.Gayet güzel ses cıkıyor.Diğer arkadaslarla selamlaşırken bastığımda onlarda bipppp benden düütt sesi geliyor :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar