Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.

Kompresörlü yani havalı korna sesinden belli olur. Onun için yasal kullanımını sordum.

Bu korna 110 db ve insanın zarar görme eşiği 120 db den sonra diye biliyorum..
Kanunu buna göre düzenlemişlerse zararsız bir kornadır sanırım..Ama kanunu kesin bilmek gerek aynen dediğiniz gibi Ahmet bey.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hafta içi ilk işlerimden biri kornayı deiştirmek olacak,sinek vızıltısı gibi gelio arabalara özellikle şehirler arası yollarda adam iplemio bile bisiklet muamelesi yapıyor sana, o bahsettiğiniz elektropünomatik kornalardan taktımmı bastığım anda adam oturduğu yerde altına eder sonra koltuk temizlemekle uğraşsınlar :queen:

benim bws'de doğan kornası var serçe ve kamyonetler yol veriyo kornayı çalınca :)

hey hey hey tamda benim konum =) geçtiğimiz haftalarda gölcük çarşıda ilerlerken dünyanın hiçbiryerinde karşılaşamayacağınız GÖLCÜKLÜ vatandaşlar sazan suya atlar gibi bir bir önüme atlıyorlardı,kornama basıyordum ama bip bip vik vik ördekten hallice oldugu için amcamlar dönüp bakmıyordu bile.o sinirle sanayiye gittim dedim bana bi korna verin kamyonu zıplatsın sonra 3 tane korna verdiler jackları söküp takıp denedim ve SEGER mersedes kornasını seçtim L olanı :D super bişey 9 tl fiyatı ile ötesi yok dedirtti bana =) artık kime korna çalsam kedi gibi zıplıyor çok mutluyum nihaha :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osbourne kusura bakma ama birsey diyecegim... Yaya hiziyla gidiyorum diyorsun ve kazik fren... Bagdasmiyor bunlar bence.. Yaya hiziyla gidiyorsan kazik fren e gerek yokki... Benim icin yaya hizi aninda durman demektir... Yanlismiyim????

osbourne kusura bakma ama birsey diyecegim... Yaya hiziyla gidiyorum diyorsun ve kazik fren... Bagdasmiyor bunlar bence.. Yaya hiziyla gidiyorsan kazik fren e gerek yokki... Benim icin yaya hizi aninda durman demektir... Yanlismiyim????

Yanlışsın :mrgreen:

Yürüme hızıyla da dip gazla da kazık fren yapılır..
Kazık freni tanımlama şekline göre değişir..Saatte 10 km/sa ile giderken aniden ön freni sıkınca benim tanımıma göre kazık fren oluyür..

6 volt ile çalısan havalı korna nerede var acaba

Cevap yazmıştımda kütahya'daymışsın be bilader..İstanbul'da sirkeciyi tarif edecektim..

bende var. stebel natilus compact 65 lira montaj dahil. Tek tıklama ile önüme süren aracı geldiği şeride geri yolluyorum. hele uzun yolda mükemmel, eski kornamı kaskın içinde ben bile duyamıyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

6 volt ile çalısan havalı korna nerede var acaba

35 watt ile çalışıyor. role ile tamamlamaya çalışsada tam çalmıyor aslında. ama korna açıkta olduğundan iyi ses veriyor.
not hondanın üzerinden çıkan korna 3 w

aslında (alarma 666 paradox techno mix)müziğindeki gibi vapur kornası koyucan mecidiye köyde çalınca çağlayandan duyulsun:queen:

Bende memnun değilim kornadan arkadaşlar çok cılız bir sesi var, kornaya basıyorum millet tınmıyo bileeeee.. bi çakcan arkadan tepe takla olucaklar görcekler ondan sonra :pr:

valla bende ferrari korna taktım rahata erdım.trafikte araçların sağından gecerken dıt dıt kımse duymuyordu ama şimdi bastımmı kornaya şoför bi kendıne geliyor :) hemen sola atıyor kendını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar