Korku..

Degerli kardeslerim suan stajdaki ilk is gunume dogru yolda giderken forumu takip ediyordum, sizi unutmayacagiz bolumunu ara ara girip takip ederdim fakat hep aklimda arkadan vuran katil arabalardan dolayi yada sikistirmalarindan dolayi falan oluyoruz gibi dusunurdum. Biraz once bi abimizin gecmis bi zamanda kendi hatasindan dolayi yaptigi kaza sebebiyle feci can verisini okudum, bogazim dugunlendi gozum doldu o kadar uzuldum. Yeni baslayacak biri oldugum icin bu koku iyidir sanirim..

Tekeriniz duz bassin aman..

korkarak kazayı engelleyemeyiz..tedbir almak kazayı engeller veya zararı azaltır..nedir tedbir bir ful koruma iki yavaş sürmek üç yavaş sürmek dört yavaş sürmek beş yavaş sürmek.............

Daha once hic Sizi Unutmayacagiz ve Taziye bolumu olan bir forum gormusmuydunuz? Motosiklet bu tehlike buyuk, iyi bir egitim ile baslamak sart, alayli yani kendi kendine ogrenmenin devrini cep telefonlu kadin suruculer kapatali cok oldu...

korkmak ayrı mesele
korkuya esir olmak ayrı mesele

aptallığı korkmamak sanmak apayrı bir mesele

boşverin
üstadın dediği gibi "hiç yaşamamış gibi ölen" lerdeniz.

motorsiklette hayatta kalmamızı sağlayan şey korku değil soğuk kanlı olmaktır. unutma ki korku insanlara mantık dışı şeyler yaptırabilir özellikle motorsiklet üzerindeyken.Önemli olan şey sağlıklı ve mantıklı düşünerek soğuk kanlılığını korumaktır.

Super Moderator
Korkunun ecele faydası yok der atalarımız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar