hocam ama bazıları grup olarak çıkıyor ve insanları tehlikeye ata biliyorlar bende seviyorum hayvanları ama hiç bir hayvanın canı insanınkinden önemli değil bence![]()
Bencillikten cok ote bir dusunce sizinkisi. Acinasi bir dusunce.
hocam ama bazıları grup olarak çıkıyor ve insanları tehlikeye ata biliyorlar bende seviyorum hayvanları ama hiç bir hayvanın canı insanınkinden önemli değil bence![]()
bizim buradaki benim köpek (sokak köpeği) eskiden her geçişimde o sokaktan aha gene bu burada diye yol değiştiriyordum
ama bundan 3 ay önce falan köpeğe yiyecek bir şeyler verdim şuan evimin orada ona bakıyorum beni gördüğü zaman hayvan seviniyor motoru da tanıdığından onuda koruyuor motosikletle giderken beni görürse bana eşlik ediyor koşa koşa geliyor çok güzel hayvanlar aslında ama bazılarını dövmek lazım![]()
biraz şaka olarak yazdım evet. benim şimdiye kadar beslemediğim hayvan kalmadı şuanda kuş köpek falan hepsini besliyorumda hala ama bazı köpekler gerçekten çok agresif oluyor ve çoğunlukla gezilerde köy gibi yerlere giderken çoğunlukla grup şeklinde çıkıyorlar ve insanları tehlikeye ata biliyorlar.Herkes kötülemiş ama ben şaka olarak söylediğini düşündüm yanlış mıyım?
Bencillikten cok ote bir dusunce sizinkisi. Acinasi bir dusunce.
Freye, seni şuanda uyaranlara kızma, ve köpeklere aman diyim vurma. sevgiyle yaklaştığın her canlı sana sevgiyle karşılık verecektir.. :cat:
Ciddi anlamda size acıdım. Fiziken, beynen kat ve kat daha üstün olduğunuz canlılara vurmak, dövmek... Aynı havayı, aynı oksijeni soluyor olmak...