köpek konusu

Bilerek saldırgan olması isteniyorsa o yöntem uygulanır sahibine söyleyin çünkü o tarz köpekler pek adam sevmezler. Bende o tipte 3 tane var sadece annem babam ve kardeşimi tanıyor diğer kimseyi tanımazlar yemeklerinide yemezler. Sahibinin yaptıgı yanlış eğerki aranızda duvar tel vs. Yoksa çünkü mutlaka duvar yada tel olmalı sizi ısırsa sıkıntı olur. Size tavsiyem pek bulaşmayın.

Siyanür vs. Diyenler var Allah akıl fikir versin. Birisi sizin kedinizi köpeğinizi öldürse ne yaparsınız?

"Birisi sizin kedinizi köpeğinizi öldürse ne yaparsınız?" diyerek çok iyimser davranmışsınız sayın Bthndmrl. Bu tip düşüncede olan bir varlık hayvan besleyemez ve beslememeli zaten. Etrafta o kadar hasta ruhlu adam var ki, hangi birine kızıp üzüleceğimizi bilemiyoruz. Allah bu tipleri bizden, ailemizden ve sevdiklerimizden uzak tutsun.

köpek karanlık bi yerde 7-24 tutuluyor bağlı şekilde yanına ginden kimse yok belkide haftada 1 kez sahibi dışarı çıkartıyodur

haliyle beni görünce can havliyle üzerime doğru koşuyor beni besle yada beni dışarı çıkar diye

bende pek bu işlerden anlamadığımdan saldırı olarak anlamış olabilirim.

yazık günah ya be şerefsiz sahibi ilgilenmiceksen neden orda tutuyosun adamıda görmedim hiç bi denk gelse söylicem

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun 5,6,24,28 ve sair maddeleri gereğince köpeğin sahibine ciddi yaptırımlar uygulatabilirisn. Cumhusiyet savcılığına isimsiz bir dilekçe yaz, altına " köpek sahibinin bana, çevreme, malıma mülküme zarar vereceği endişesi ile kimliğimi açıklayamadım" die not düş. O köpeğin sahibine dünyaı dar edersin. Haklarımızı bilelim.

https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5199.html

köpeklerden nefret ediyorum ama katledilmelerini de gerektirmez bu herkesin herşeyin yaşam hakkı var, bu katletme olayı da tam insanevladına yakışan bir hareket doğamızda var nalet olsun ki, canlılar arasında insan kadar girdiği çevreye uyum sağlamak yerine kendine göre uyduran başka canlı türü yok.

Motosikleti
Cruiser
En insanca olanı alıştırmak, köpeklerin motorlulara zaten genel olarak gıcıkları var.. Burada bi abimiz yazmıştı, bazı köpekler motorun adamı kaçırdığını düşünüyomuş, ona atar yapıyolarmış :) Üzerindeki ekipman hayvana çok saldırgan gelir, robocop gibi geziyoz, hayvan da kendince haklı :)
Yanına yaklaşacağın zaman kaskını filan takmadan yaklaş, onunla aynı hizaya gel (bu da çok önemli) sonrasında mama ver.. Bunları yaptığın zaman bile sen motora bindiğinde bir süre havlar sonrasında yavaş yavaş alışır.. Tabii kesin olmamakla birlikte :)

2 köpek sayesinde kaza geçirdim, ameliyat oldum yine de canlarına kıymak aklımın ucundan bile geçmedi. Durumlarını bile merak ettim. Bu insanları anlamak zor...

En insanca olanı alıştırmak, köpeklerin motorlulara zaten genel olarak gıcıkları var.. Burada bi abimiz yazmıştı, bazı köpekler motorun adamı kaçırdığını düşünüyomuş, ona atar yapıyolarmış :) Üzerindeki ekipman hayvana çok saldırgan gelir, robocop gibi geziyoz, hayvan da kendince haklı :)
Yanına yaklaşacağın zaman kaskını filan takmadan yaklaş, onunla aynı hizaya gel (bu da çok önemli) sonrasında mama ver.. Bunları yaptığın zaman bile sen motora bindiğinde bir süre havlar sonrasında yavaş yavaş alışır.. Tabii kesin olmamakla birlikte :)

yok bizim burdaki köpek motoru çalıştırıp gidince susuyor saldırmıyor motora binmek üzereyken bi başlıyo saldırmaya sanki zinciri koparacak :D

Bizim canavar

screenshot_12.jpg

4yıldır beslediğim köpeğim motosikletin üzerinde direkt olarak beni ısırıyor nankör herif :D ama inince sıkıntı yok öyle kaniş felanda sanmayın bildiğiniz doberman ama o benim canımmm kıyılırmı hiç öldürmeye. size tavsiyem köpeği kendinize alıştırmanız üzerine su felan demiş arkadaşlar ama ters tepebilir, kin güdüp bir gün o bağdan kurtulursa ısırıkları acıtıyor söyleyeyim

4yıldır beslediğim köpeğim motosikletin üzerinde direkt olarak beni ısırıyor nankör herif :D ama inince sıkıntı yok öyle kaniş felanda sanmayın bildiğiniz doberman ama o benim canımmm kıyılırmı hiç öldürmeye. size tavsiyem köpeği kendinize alıştırmanız üzerine su felan demiş arkadaşlar ama ters tepebilir, kin güdüp bir gün o bağdan kurtulursa ısırıkları acıtıyor söyleyeyim
Dobermanla niye motosiklete biniyorsun yolda önüne kıran filan olursa üstüne salmak için mi :D

DKN

şimdiye kadar bikere saldırdı onda da arabadaydım 30-40 km le gidiyoduk. camdan beline kadar içeri girdi, o an ki refleksle el freninin üstüne yattım kurtardım :)

Dobermanla niye motosiklete biniyorsun yolda önüne kıran filan olursa üstüne salmak için mi :D

yok kardeş salıkken yanımda birkaç kez arkamdan koşsun spor olur dediydim çok enerjisi yüksek hayvanlar, vay arkadaş senmisin motosikleti çalıştıran hart diye kaptı baldırdan 1 tane tulum ziyan oldu :)

şimdi parça almaya rami deki kardeşler yamaha ya gitmem lazım motorun yanına gitmeye korkuyorum
vay arkadaş ya nedir bu çektiğim

yanıma köpeğin yiyeceği bişeyler alıcam

Köpeğe sakince yaklaşıp gözlerine bakarak yanında getirmiş olduğun onun hoşlanacağı yiyeceklerden verirsen ve bunu belirli bir süre sürekli yaparsan emin ol bu dertlerinden kurtulup bir dost sahibi olmuş olursun. Bence parça almaya gitmeden böyle bir girişime şu an başlayabilirsin :)

Tanıdık bir eczaneden veya kimyacıdan biraz siyanür alın, az biraz kıymanın içine karıştırın ve ilk karşılaşmanızda köpeğin önüne atın. İşe yaramazsa daha yüksek bir doz ile deneyin.

İnsan evladı mısın lan sen. Siyanür ne? Olm banlayın şunu la.

Askeri helikopterle müdahele edseydin bari,elimizde g3,bombalarla üstüne gidelim,gerekirse asitle gözlerini kör edelim
Tanıdık bir eczaneden veya kimyacıdan biraz siyanür alın, az biraz kıymanın içine karıştırın ve ilk karşılaşmanızda köpeğin önüne atın. İşe yaramazsa daha yüksek bir doz ile deneyin.
Bulunduğu çevreyi koruyor,hemde sizin güvenliğiniz için çok iyi,kasaptan bir parça kemik yada mama aranızdaki soğuk buzları eritecektir,zamanla kaynaşacağınıza umuyorum,köpekler hisli hayvanlardır

evet zar zor da olsa motoru çıkarttım ama aldığım mama işe yaramadı hatta yemedi bile

sahibini araştırdım arada bi geliyo dediler tanıyan yok

en son çare belediyeye şikayet edicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar