köpek konusu

merhaba

bizim otoparta köpek getirmiş besliyolar zincirli filan
motorda köpeğin biraz ilersinde duruyo ne zaman motoru çıkartmaya gitsem havlıyo tasmayı koparıcak gibi hareketler yapıyo

hayvanı sakinleştirmeye çalışıyorum ama nafile dahada kuduruyo ben bu köpekten nasıl kurtulucam nasıl sakinleştiricem acaba

Su tabancası veya su püskürtebilecek ağzı dar bir şişe alın. Rahatsız ettiğinde yüzüne püskürtün. 3,4 kez yaptığınızda sizi tanır, rahatsız etmez.

Su tabancası veya su püskürtebilecek ağzı dar bir şişe alın. Rahatsız ettiğinde yüzüne püskürtün. 3,4 kez yaptığınızda sizi tanır, rahatsız etmez.

daha çok saldırmasın

aslında dediğim gibi zincirle bağlı ama öyle bir koşuyor ki ordan oraya zinciri kopartıcak gibi ama denicem su yöntemini

Bi mama alin her gelis geçişte verin sevcegi biseyler yedirin derim ben tersine gitmeyin hayvancagizin

Bi mama alin her gelis geçişte verin sevcegi biseyler yedirin derim ben tersine gitmeyin hayvancagizin

yarın deniyeceğim umarım işe yarar

bu arada 1-2 aydır aynı yerde bağlı tutulduğu için kendi alanı olarak benimsemiş ben biraz yaklaşınca sorun çıkartıyor

mama vermeyi deneyeceğim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ödül maması tavsiye ederim , ister aç ister tok olsun bayılırlar , ilk verişinizde etki beklemeyin bi kaç gün sürdürün daha paket bitmeden sizi görünce kuyruk sallamaya başlar.

Belediyeye şikayet et gelip toplasınlar. Gitain barınakta havlasın sonra istediği kadar.

iş yerimdeki 20 kadar köpek motorla ilk gittiğim gün yiyeceklerdi neredeyse beni, bu birkaç gün böyle devam etti sonrasında kendi köpeğimin en sevdiği mamadan onlarada bi poşet getirdim. 3. getirişimde kendilerini sevdirmek için kucağıma atlıyolardı.

Köpeğin canı sıkılıyor belli ki,gün içinde yeteri kadar dışarı çıkartılamiyor muhtemelen,o yüzden birini görünce seviniyor

Köpek bölgecidir, yerini korur. Onunla sınırlı bir dostluk kurman gerekir. Bir kaç gün miktar et ya da kemik parçasını önüne at, nasıl dost olduğuna sen de şaşıracaksın. Sonra buraya gelir ve yazarsın "su tabancası ve siyanür tekfif edenler onları münasip bir yerlerine zerketsinler, iyi ki onları dinlememişim" dersin. İmzama dikkat edersen "İçeceğin suda köpek öldürme" şeklindedir. Sen de park ettiğin otoparktaki köpeği kendine dost edin.

Hayvanları sevmeyen, insanları da sevmez.

At yedi günde, it yediği günde sahibi tanır..

Köpekler içinizdeki duyguyu hisseder.
Korku, sinir, öfke..
Tabiki gerçek merhamet ve sevgiyide.

Elinizle bir şeyler yedirin. Sonraki günler durumun değiştiğini göreceksiniz.

At ve it dünya üzerinde en asil, dostuna bağımlı, tatlı canlılardır. (hayvanlardır yazmaya elim gitmedi valla.. Can dır onlar can...♥♥♥)

Siyanur filan siyen olmus oha
Amacim kopegi oldurmek degil sakinlestirmek

En iyi yontem mama sanirim onu deniyecegim kesinlikle

köpek karanlık bi yerde 7-24 tutuluyor bağlı şekilde yanına ginden kimse yok belkide haftada 1 kez sahibi dışarı çıkartıyodur

haliyle beni görünce can havliyle üzerime doğru koşuyor beni besle yada beni dışarı çıkar diye

bende pek bu işlerden anlamadığımdan saldırı olarak anlamış olabilirim.

yazık günah ya be şerefsiz sahibi ilgilenmiceksen neden orda tutuyosun adamıda görmedim hiç bi denk gelse söylicem

Siyanur filan siyen olmus oha

Bu kadar basit bir konuyu buraya getirip millete oksijen tükettirdiğin için asıl sana oha. Bir de kendin gibi bir organizma bulmuşsun, insanlıktan filan bahsediyor yaratık. Bir türlü insan olup adam gibi konuşmayı beceremezsiniz, ama başkalarına diş atmaktan da geri kalmazsınız!

Yemek vermek iyi fikir fakat verdiğin yemeği yerken yanına yaklaşma. Köpekler yemek yerken yanlarına yaklaşıldığında saldırgan olabiliyor.

Bilerek saldırgan olması isteniyorsa o yöntem uygulanır sahibine söyleyin çünkü o tarz köpekler pek adam sevmezler. Bende o tipte 3 tane var sadece annem babam ve kardeşimi tanıyor diğer kimseyi tanımazlar yemeklerinide yemezler. Sahibinin yaptıgı yanlış eğerki aranızda duvar tel vs. Yoksa çünkü mutlaka duvar yada tel olmalı sizi ısırsa sıkıntı olur. Size tavsiyem pek bulaşmayın.

Siyanür vs. Diyenler var Allah akıl fikir versin. Birisi sizin kedinizi köpeğinizi öldürse ne yaparsınız?

Bu kadar basit bir konuyu buraya getirip millete oksijen tükettirdiğin için asıl sana oha. Bir de kendin gibi bir organizma bulmuşsun, insanlıktan filan bahsediyor yaratık. Bir türlü insan olup adam gibi konuşmayı beceremezsiniz, ama başkalarına diş atmaktan da geri kalmazsınız!

arkadaşım ben hiç köpek beslemedim nasıl davranıcağımı bilmediğim için sordum

boş yapma devam et

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

Bilerek saldırgan olması isteniyorsa o yöntem uygulanır sahibine söyleyin çünkü o tarz köpekler pek adam sevmezler. Bende o tipte 3 tane var sadece annem babam ve kardeşimi tanıyor diğer kimseyi tanımazlar yemeklerinide yemezler. Sahibinin yaptıgı yanlış eğerki aranızda duvar tel vs. Yoksa çünkü mutlaka duvar yada tel olmalı sizi ısırsa sıkıntı olur. Size tavsiyem pek bulaşmayın.

Siyanür vs. Diyenler var Allah akıl fikir versin. Birisi sizin kedinizi köpeğinizi öldürse ne yaparsınız?

köpek zincirle bağlı ben hiç ilgilenmesem bile hala havlıyor koşuyor deliriyor ben bişey yapmadığım halde zinciri koprarabilir mi acaba?

arkadaşım ben hiç köpek beslemedim nasıl davranıcağımı bilmediğim için sordum

boş yapma devam et

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

köpek zincirle bağlı ben hiç ilgilenmesem bile hala havlıyor koşuyor deliriyor ben bişey yapmadığım halde zinciri koprarabilir mi acaba?

Zinciri koparmaz normal ölçüde zincir ise ama eğer biraz psikopatsa (benimkilerden biliyorum) tasmayı ters döndürüp çıkarabilir. Sırf bu yüzden bel tasması da takıyorum. Dikkat edin yaklaşmayın gün geçtikçe sakinleşir.

Çok basit aslında, ödül maması alın ve sakince sevgiyle yaklaşın. Sizi sakinlikle karşılayana kadar asla tedirgin olmadan mama verin sevin. Temel konu ona zarar vermek istemediğinizi anlaması ve patronun siz olduğunuz durumunu benimsemesi. Basit bir durum ancak hayvanın sahipleri bunun aksi yönde davranışlar için eğitim uyguluyorsa kendinizi parçalasanızda o hayvan saldırgan olacaktır. Böyle bir durum söz konusu ise ne yazık ki belediyeye şikayet etmeniz gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar