hayat CBF de 10 litre=430 km naaaaaberrr :bounce:
CBF de 10 litre=430 km benzin + 9 litre yağ ..toplamda km 280 tl yakmış 6 silindir bmw mi bu yaw
hayat CBF de 10 litre=430 km naaaaaberrr :bounce:
hız muhabbeti yapmak istemiyorum agalar :king:
pazar sabahı 9 da çıkacak gibiyim yola gelmek isteyen olursa haberleşelim ama tekrar söylüyorum uçarım, kaçarım, 120 yaparım, tokatlarım, benim motor daha hızlı gider gibi şeyler düşünen arkadaşlarla uğraşamam :bounce:
sabah 9 damı cumartesi ben yarım gün memurum.... Beyşehir olabilir. Artçı bulmam gerek...
aynen bende bugün 13 e kadar çalışıyorum birkaç arkadaşa daha haber saldım ama nasip artık akşama netleşirbende cumartesi sabah 9 da anladım.
E bugun Yarım gün memuruzçalışıyoruz.
1-2 arkadaşa soralım artçılık için. olur derlerse gezelim...
Nasip.
asfaltı bilmem ama arazide artçıyla gazlamak bayakı sıkıntılı oluyor .![]()
1-2 arkadaşa soralım artçılık için. olur derlerse gezelim...
Nasip.
mbuyuk guneş kremını neden almadınla yanmışız senın yuzunden.
alosyı sattın gene.
turkan sende satarsın motorunu alınca artık...
çeker gıbı yap panpa bu tabela cok yuksek altından kamyon ge cerbeCiğer gibi kızarmışım vallahi
kollarım yanıyoooorr:
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://p1307.hizliresim.com/1c/7/q04cr.jpg[/url][/url]
haberimiz olsaydı gelirdik agayahu artçılı daha güzel oluyor. arada al len diyip gidonu eline vermekadamın yüreği hopluyor...
Ve sıkılmıyorsun
Araziyede pe kgirmeyiverecez.
Beyşehir değil ama Sağlık kasabası vs beyşehir yolu üzeri yani bugun 120 km yol gezmişim 2 kişi ve Scooterla... Arka amortisör 2 tane olsa tadından yenmezde![]()
Motoru bilmem de şu ehliyeti bir alabilseydim 20 gün sonra sınav varale:
aonal nasılsın senin ybr yi bir kere gördüm hatırladınmı kahvenin önünde bozkırda tam giderken karşılaşmıştık kırmızı ybr esd güzeldi ama rampaları yok ybr nin biliyorsun dimi
zor valla debriyajlı motor olan kimse yok ve sınav sistemi değişmiş 45 dk sürüyormuş sınavlar ve sınava da 20 25 gün anca kaldıale: