[Konya - MT]

bahara akdenız yaparsanız kara kacanlabende gelırım
4 teker surenler hakkında duzgun konuşalım ama 4 teker surupte motorluyu dıkkate almayan tekerlek arkadaşlarımza istedıgınız soyleyebılırsınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inş. Yaparız yahu içimde kalır yoksa benim. :(
Bu arada yarın kunduracılardan nalçacıya kadar motoru iterek götürcem. Ehliyetim olmadığı için. Polis görse birşey dermi?

demez heralde yardım bıle etmesı lazım yolda kalmış motorcuya insanlık hali
hayırlı olsun motorun kış fıyaTI UCUZ Dıye tabır edılendenmı aldın cbr yı

ehliyet sorar diye korkuyorum yoksa sürerek gitcem. :pale: adam başka motor bulmuş kaçırmamak için 2800 e sattı. Kışın etkiside var tabi. Teşekkür ederim. 2005 model 20 binde aldım. Model düşük biraz ama bu fiyata da kaçırmak istemedim.

tamam ehlıyet alalım sana gayrııı tekrar hayırlı olsun bahara akdenız organızasyonunda goruşelım osman dayı bu ili halleder heralde

ehliyet sorar diye korkuyorum yoksa sürerek gitcem. :pale: adam başka motor bulmuş kaçırmamak için 2800 e sattı. Kışın etkiside var tabi. Teşekkür ederim. 2005 model 20 binde aldım. Model düşük biraz ama bu fiyata da kaçırmak istemedim.

sen yinede onların sormasını boşver trafiğe çıkabilirmiyim diye kendine sor cevabı bulursun bence biraz daha tecrübelen ondan sonra heryere gidebilirsin:cat: tek bildiğim konyada başında kaskın sırtında montun olduğu sürece dönüp bakmıyorar bir kaç sefer bana denkgeldi yolun sağında birsürü mobilet toplamışlar ortalık ana baba günü benim kask mont vs olunca herhalde ondan bana kimse bakmadı bile:p bende yıllardır ehliyet var daha açıp bakan olmadı:cherry:

bende başka motor buldum fiyatı düşürdüm ama böyle giderse motoru bir garibana hibe edecem herhalde:queen: yada bi bidon benzin işi halleder :queen:

muharrem senın motoru bana hıbe et sen ne buldun kendıne bu zamanda hondadan daha ıyısımı var

evet bugün kunduracılardan nalçacıya kadar sürdüm. Kimse bakmadı. Ama emniyetin orda eziliyodum. Ara yoldan araba bi fırladı bende sola kaçtım aynaya bakmadan ve fren sesi duydum. Allahtan çarpmadı.

gece yollar tenha olur çık caddelere refleks alıştırması yap
motor seni değilde sen motora söz geçirene kadar devam et
faydası olur .
ama bence nisana kadar garajda dursun motor bu daha iyi olur konyada _ 15 ayazda donmakta var:)

yukarıda gezi mevzusu gözüme çarptı zannedersem alanyaya gideceksiniz.hadim taşkent yolundan kuşyuvasına çıkın oraları mutlaka görmenizi tavsiye ederim.yol biraz dar ama olsun.

DEDIGIN DOGR KUŞ YUVASINA BI GIDEMEDIK kısmetse bu bahara netten sadece görüntülere baktık çunralı arkadaş

osman dayı senden ses yok yapacakmıyız o taraflara gezı şimdidn planlayak kışın ortasında

buggın dıkkatlı ol kardeş karda kış ta ne işin var anteramanla sen bze lazımsın sonra

@ramizan
Yok abi motoru eve getirdim. Amacım oydu. Havalar düzelene kadar çıkarmam kolay kolay.

evet bugün kunduracılardan nalçacıya kadar sürdüm. Kimse bakmadı. Ama emniyetin orda eziliyodum. Ara yoldan araba bi fırladı bende sola kaçtım aynaya bakmadan ve fren sesi duydum. Allahtan çarpmadı.

işte ben de o cinsini tam bilemediğim sığırlardan bahsetmiştim:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

muharrem senın motoru bana hıbe et sen ne buldun kendıne bu zamanda hondadan daha ıyısımı var

ramazan biri gelipte gerçekten alıcı gözüyle bakarsa yapacam kıyağı:rendeer: alacağım motor hala duruyor o satıldığı anda benim motor 3000 tl :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

yukarıda gezi mevzusu gözüme çarptı zannedersem alanyaya gideceksiniz.hadim taşkent yolundan kuşyuvasına çıkın oraları mutlaka görmenizi tavsiye ederim.yol biraz dar ama olsun.

ooo hemşerim gelmiş hoşgelmiş:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

geziden dönenin aynası kırılsın beya

herzaman heryerde 7-24 -12 hazırım:p

yok yok aynası kırılmasın gaz teli kopsun irezil olsun :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 ----------

ramazan bulduğum diğer motorda honda sadece rengi kırmızı dediğim gibi onunla bağlantı yaptım o satılmadan benimki satılırsa gidip alacağım:) yok o önce satılırsa benim motoru en küçük parçasına kadar parçalayıp sıfırlayacağım:mrgreen: ondan sonraki fiyatını sen düşün artık :cherry: malüm kış günü nasılsa binemiyoruz bari bakım yapalım:cat:

Son düzenleme:
YAKIŞIR sana ınşallah alırsın onu muharrem bey

osman dayıda satacek motoru bakalım bu yaza neler yapacaksınız

senın motoru neden parcalayacan canınmı sıkıldı:))

YAKIŞIR sana ınşallah alırsın onu muharrem bey

osman dayıda satacek motoru bakalım bu yaza neler yapacaksınız

senın motoru neden parcalayacan canınmı sıkıldı:))

Keyfi yapacam ramazan dedim ya havalar soğuk nasılsa binemiyoruz :pr:eğlence niyetine cantları siyaha boyamak, devir saatli gösterge ve xenon far gibi düşüncelerim var o yüzden dedim parçalamaktan kastım o yani yanlış anlaşılma olmasın bir sıkıntısı yok allaha şükür. :cat: Hani elimizde anahtar tutar söker takarız hesaabı:cat:

osman dayı kafaya cross takmış enduro arada gidip geliyo:silent: dağa taşa vuracak kendini anlaşılan :queen::queen:

Keyfi yapacam ramazan dedim ya havalar soğuk nasılsa binemiyoruz :pr:eğlence niyetine cantları siyaha boyamak, devir saatli gösterge ve xenon far gibi düşüncelerim var o yüzden dedim parçalamaktan kastım o yani yanlış anlaşılma olmasın bir sıkıntısı yok allaha şükür. :cat: Hani elimizde anahtar tutar söker takarız hesaabı:cat:

osman dayı kafaya cross takmış enduro arada gidip geliyo:silent: dağa taşa vuracak kendini anlaşılan :queen::queen:

tamam madem kolay gelsin ama satacaksan illaki yapma masraf muharrem
eşşege altın semer vursan gene eşşek gene eşşek

osman dayı dan ben korkmaya başladım ne işi var onun cros la filan sonra ucacak dağların birinden bu yaştan sonra zaten ybr ile bile zor zaptettik onu toros dağlarında evli mutlu ve çocuklu ama huzuru crosta aramaya başladı bu osman dayı
osman dayi kendine gel bu kadar fazla motor meraki seni yollayacak sorkuna ha benden demesi
hhıhıhııhı

ikinizin motorunada talibim ama bendeki para bi türlü sizin motorların fiyatına denk gelmedi yav müdürler

ikinizin motorunada talibim ama bendeki para bi türlü sizin motorların fiyatına denk gelmedi yav müdürler
10 ay vade yaparız hacı beya,ozamana dek değil maaş almak limon satsan ödersin.:queen:
bendeniz bi enduroya binip yıldızlıya çıkmadan bu motor aşkı bitmeyecek
her motor o dağda kalıyor bide bunu deneyim bakalım.
bu son isteğim sana bağlı ramizan al şu ybr yi bende enduromu alayım yaw yoksa hayallerim yarım kalacak vicdan azabı çekeceksin bak:queen:
..........
buarada muharrem buggin sen ve ben bir cumartesi pazar aygır turu yapamazmıyız sular coşmuşken:bounce:

BANA her yol adana osman dayı gelın cıkalım aygıra arkadaşlarıdaa al gel be ya muharremıde al gel be ya buugınıde al gel ama ehlıyet sorun olmasın bugının tamam senın motoru aldım gettı:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar