ehliyet sorar diye korkuyorum yoksa sürerek gitcem.ale: adam başka motor bulmuş kaçırmamak için 2800 e sattı. Kışın etkiside var tabi. Teşekkür ederim. 2005 model 20 binde aldım. Model düşük biraz ama bu fiyata da kaçırmak istemedim.
evet bugün kunduracılardan nalçacıya kadar sürdüm. Kimse bakmadı. Ama emniyetin orda eziliyodum. Ara yoldan araba bi fırladı bende sola kaçtım aynaya bakmadan ve fren sesi duydum. Allahtan çarpmadı.
muharrem senın motoru bana hıbe et sen ne buldun kendıne bu zamanda hondadan daha ıyısımı var
yukarıda gezi mevzusu gözüme çarptı zannedersem alanyaya gideceksiniz.hadim taşkent yolundan kuşyuvasına çıkın oraları mutlaka görmenizi tavsiye ederim.yol biraz dar ama olsun.
geziden dönenin aynası kırılsın beya
herzaman heryerde 7-24 -12 hazırım![]()
muharrem senın motoru bana hıbe et sen ne buldun kendıne bu zamanda hondadan daha ıyısımı var
YAKIŞIR sana ınşallah alırsın onu muharrem bey
osman dayıda satacek motoru bakalım bu yaza neler yapacaksınız
senın motoru neden parcalayacan canınmı sıkıldı)
Keyfi yapacam ramazan dedim ya havalar soğuk nasılsa binemiyoruzr:eğlence niyetine cantları siyaha boyamak, devir saatli gösterge ve xenon far gibi düşüncelerim var o yüzden dedim parçalamaktan kastım o yani yanlış anlaşılma olmasın bir sıkıntısı yok allaha şükür. :cat: Hani elimizde anahtar tutar söker takarız hesaabı:cat:
osman dayı kafaya cross takmış enduro arada gidip geliyo:silent: dağa taşa vuracak kendini anlaşılan :queen::queen:
10 ay vade yaparız hacı beya,ozamana dek değil maaş almak limon satsan ödersin.:queen:ikinizin motorunada talibim ama bendeki para bi türlü sizin motorların fiyatına denk gelmedi yav müdürler