haftaya korumalarımı alıyorum. (daha motor gelmedi ama olsun) ada motorda sürüş eğitimi veriliyormuş. katılan varmı mesaj attım dademin sahibinden.com üzerinden ücretini falan öğreniyim. birde haftaya benle korumaları almaya ada motora, müsait olan varsa gelebilir mi? malum bilgim yok kazıklanmayalım :silent::mrgreen: hemde tanışmış oluruz. benide gezdirirse hiç fena olmaz hani
(benzin benden:cherry: )
öncelikle herkesin bayramını kutlarım..
kardeş bütçen ne kadar bilmiyorum:silent: ada motor hakkında pek bilgim yok :silent:ama sattığı malzemeler tahminimce iyidir kalite takılır kendileri oraya bak birde o motorcular sokağında satan yerler var birde oralara bak istersen en azından fiyat ve kalite hakkında fikrin olur:cat:
15 yıldır konyadayım ama adam gibi daha öğrenemedim şu şehri :queen: motorcular sokağı nere yahu?:mrgreen:
:silent:
:queen::queen: ada motoru sağ tarafına al köprüye doğru gel elit motoru (honda) geçince sağdaki ilk sokak :queen:
Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara:cat: alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim belkide birlikte geliriz bir ara:rendeer: bu arada resimlerdeki o göl gibi yerde balık varmıdır:silent:
way bea ...sağolasın ramazan geziyi raporlamışsın ,ama dağ başında rakım 2840 zirvede o nal çivisi dumanetti bizi karanlığa koydu,haliylen kırıcı yolda acele ettik sen görmedin ama kumlu viraj olan köprüden tekerin yarısı boşta getim aşağı uçuyordum allah korudu beş litre damacana içtim hala yüreğim hopluyor.
ikinciside kesinlikle artçı ile toroslara çıkmamayı öğrendim:cyclopsan
Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara:cat: alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim:silent:
artçı mı,seni zor taşıyan motora artçı ha:farao:way bea ...sağolasın ramazan geziyi raporlamışsın ,ama dağ başında rakım 2840 zirvede o nal çivisi dumanetti bizi karanlığa koydu,haliylen kırıcı yolda acele ettik sen görmedin ama kumlu viraj olan köprüden tekerin yarısı boşta getim aşağı uçuyordum allah korudu beş litre damacana içtim hala yüreğim hopluyor.
ikinciside kesinlikle artçı ile toroslara çıkmamayı öğrendim:cyclopsan
artçı mı,seni zor taşıyan motora artçı ha:farao:
motorun ahirette sana davacı olur ha...:queen:
zaten tepede intikamını aldı peşinen,ayakkabısına mıh battı
1,5 km elde taşıdım jantı eğmeyeyim diye yaylaya kadar o bize bindi bea:salut:
bu arada konyada ziyaretime gelen üçüncü dostumu pardus yazmışım karışmış hercul3367 olacaktı.
tekrar treşekkür ederim
:queen::queen::queen:zaten tepede intikamını aldı peşinen,ayakkabısına mıh battı
1,5 km elde taşıdım jantı eğmeyeyim diye yaylaya kadar o bize bindi bea:salut:
bu arada konyada ziyaretime gelen üçüncü dostumu pardus yazmışım karışmış hercul3367 olacaktı.
tekrar treşekkür ederim
oooo osman dayı zıyaretcılerın gunden gune artıyor
ybr yı koyde bıraktın heralde sezonu kapattın yanı sen
hanı senden hıc resım vıdo yok hala duzenlıyon heralde:bounce::bounce::bounce::bounce:
bende değilde işte o lastiği iki yerinden delen at nal çivisiartçı mı,seni zor taşıyan motora artçı ha:farao:
motorun ahirette sana davacı olur ha...:queen:
hercul gardaş beninm gezdiğim yerleri çok iyi biilyorsun
yol ama taşlı kayali kumlu,
acaba enduro ile buralarda rahat edebilirmiyim
hani onlar yüksek ve agır olurya bir engel teşkil edermi?
ikincisi 95 model endurolar iki zamanlımı, yakıt bakımından sordum yani