[Konya - MT]

haftaya korumalarımı alıyorum. (daha motor gelmedi ama olsun :) ) ada motorda sürüş eğitimi veriliyormuş. katılan varmı mesaj attım dademin sahibinden.com üzerinden ücretini falan öğreniyim. birde haftaya benle korumaları almaya ada motora, müsait olan varsa gelebilir mi? malum bilgim yok kazıklanmayalım :silent::mrgreen: hemde tanışmış oluruz. benide gezdirirse hiç fena olmaz hani :p (benzin benden:cherry: )

öncelikle herkesin bayramını kutlarım..

kardeş bütçen ne kadar bilmiyorum:silent: ada motor hakkında pek bilgim yok :silent:ama sattığı malzemeler tahminimce iyidir kalite takılır kendileri oraya bak birde o motorcular sokağında satan yerler var birde oralara bak istersen en azından fiyat ve kalite hakkında fikrin olur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle herkesin bayramını kutlarım..

kardeş bütçen ne kadar bilmiyorum:silent: ada motor hakkında pek bilgim yok :silent:ama sattığı malzemeler tahminimce iyidir kalite takılır kendileri oraya bak birde o motorcular sokağında satan yerler var birde oralara bak istersen en azından fiyat ve kalite hakkında fikrin olur:cat:

15 yıldır konyadayım ama adam gibi daha öğrenemedim şu şehri :queen: motorcular sokağı nere yahu?:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:silent:
:queen::queen: ada motoru sağ tarafına al köprüye doğru gel elit motoru (honda) geçince sağdaki ilk sokak :queen:

eyvallah ustam.:cat: pazartesi okul çıkışında direk gidecem alıyım korumalarımı koyacam paşa paşa resimlerimide :mrgreen:

dscf6145.jpg

bayramın son gunu bı baktık alosyi dayı dereye gelmış bızım kasabaya grı ybr ıle ooo
osman dayı dedık oturduk muhabbet ettik dedi yarın toroslara cıkacaz gelınmı tabıkıde dedık vede otekı gun atladık kara kacana cıktık toros daglarının yollarına bır kac kare atayım dedım mt ye gerısı zaten alosyi dayıda

dscf6248x.jpg

dscf6255x.jpg

dscf6282s.jpg

toros daglarını tırmanmak bayakı zor oldu bızım motorlara özelliklede osman dayıya

dscf6310g.jpg

dscf6335q.jpg

ALOSYİ dayı yaptı yapacagını tekeri patlattı ybr nin
dscf6353.jpg

biz tekeri yaprkende oda bize sucuk pişirmeye başladı

dscf6361.jpg

dscf6374.jpg

ve ilibatli gölüne vardık torosların zirvesinde

dscf6425v.jpg

dscf6427s.jpg

en sonda akşam oldu sabahtan akşama kadar zorlu arazılerde gezdık alosyi dayıda genış arşiv var sagolsun guzel gezıydı motorlarla emegi geçen vede benim gariban kara kaçanla gezılerıne davet eden alosyi dayıya vede arkadaşlarına teşekkür ederim

iyi seyırler

Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara:cat: alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim belkide birlikte geliriz bir ara:rendeer: bu arada resimlerdeki o göl gibi yerde balık varmıdır:silent:

way bea ...sağolasın ramazan geziyi raporlamışsın ,ama dağ başında rakım 2840 zirvede o nal çivisi dumanetti bizi karanlığa koydu,haliylen kırıcı yolda acele ettik sen görmedin ama kumlu viraj olan köprüden tekerin yarısı boşta getim aşağı uçuyordum allah korudu beş litre damacana içtim hala yüreğim hopluyor.
ikinciside kesinlikle artçı ile toroslara çıkmamayı öğrendim:cyclopsan

Son düzenleme:
Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara:cat: alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim belkide birlikte geliriz bir ara:rendeer: bu arada resimlerdeki o göl gibi yerde balık varmıdır:silent:

NE MUHARREM KARDEŞ İNŞALLAH GELİRSİN ALOSYİ DAYI ILE BEKJLERIZ EGRİ GOLe gideriz o golde balık yok ama balık olan goller var tooslarda o golde sadece ördek vardııı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

way bea ...sağolasın ramazan geziyi raporlamışsın ,ama dağ başında rakım 2840 zirvede o nal çivisi dumanetti bizi karanlığa koydu,haliylen kırıcı yolda acele ettik sen görmedin ama kumlu viraj olan köprüden tekerin yarısı boşta getim aşağı uçuyordum allah korudu beş litre damacana içtim hala yüreğim hopluyor.

haklısın osman dayı ama güzeldi gezi yakın yerlere gezi yaparsanız haberim olsun karakaçanla ulaşabılırsem ne ala bana

evet toroslara artcı ıle cıkacagına yayan yuruyerek cık daha kolay sanada gecmış olsun o at nalı acaba hangı devırden kaldıde senın yrbri buldu anlamadık şans meselesi
arsıv sende bıra ar koysun e artık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 ----------

bir tanede video var buyrun bakalım

http://video.mynet.com/ramazanev/bozkir-toros-daglari-kasim-2010/1017098/

Güzel gezmişsiniz ramazan kısmet olursa bahara bende gelmeyi düşünüyorum o taraflara:cat: alosyi dayı ile tanışcaz ama daha bir fırsat bulupta yanına uğrayıp bir çayını içemedim:silent:

m,büyük bugün ziyaretime geldi on dakikalıkta olsa bir çay içimi güzel bir muhabbet ettik.
ayrı zamanlarda ziyaretime gelen üç motorcu dostuma(pardus,solodrago,ve m,büyük) buradan çok teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık..
........
sıradan bir motosıkletin böyle güzel kalıcı dostluklar kazandıracağı hiç aklıma gelmezdi ne iyi etmişimde almışım.:cat:
siftah arkadaşlardan inşallah dostluklarımızın bereketi allahtan olur

artçı mı,seni zor taşıyan motora artçı ha:farao:
motorun ahirette sana davacı olur ha...:queen:

zaten tepede intikamını aldı peşinen,ayakkabısına mıh battı
1,5 km elde taşıdım jantı eğmeyeyim diye yaylaya kadar o bize bindi bea:salut:

bu arada konyada ziyaretime gelen üçüncü dostumu pardus yazmışım karışmış hercul3367 olacaktı.
tekrar treşekkür ederim

Son düzenleme:

bu arada konyada ziyaretime gelen üçüncü dostumu pardus yazmışım karışmış hercul3367 olacaktı.
tekrar treşekkür ederim

oooo osman dayı zıyaretcılerın gunden gune artıyor

ybr yı koyde bıraktın heralde sezonu kapattın yanı sen
hanı senden hıc resım vıdo yok hala duzenlıyon heralde:bounce::bounce::bounce::bounce:

tekrar treşekkür ederim
:queen::queen::queen:
enduro enduro enduro derim....:cherry:

hercul gardaş beninm gezdiğim yerleri çok iyi biilyorsun
yol ama taşlı kayali kumlu,
acaba enduro ile buralarda rahat edebilirmiyim
hani onlar yüksek ve agır olurya bir engel teşkil edermi?
ikincisi 95 model endurolar iki zamanlımı, yakıt bakımından sordum yani

oooo osman dayı zıyaretcılerın gunden gune artıyor

ybr yı koyde bıraktın heralde sezonu kapattın yanı sen
hanı senden hıc resım vıdo yok hala duzenlıyon heralde:bounce::bounce::bounce::bounce:

Ramazan hemen fesatlanma :queen:sanada gelecez eccük sabret:queen: bahara birlikte geliriz osman abi ile ogün biraz anlattı oraları da merak etmedim desem yalan olur. Malum kış geldi ama ilkbahara çıkacağım ilk gezi sizin o taraflar olacak şimdiden haberin ola..:rendeer:

hercul gardaş beninm gezdiğim yerleri çok iyi biilyorsun
yol ama taşlı kayali kumlu,
acaba enduro ile buralarda rahat edebilirmiyim
hani onlar yüksek ve agır olurya bir engel teşkil edermi?
ikincisi 95 model endurolar iki zamanlımı, yakıt bakımından sordum yani

ne engeli dayı deretepe düz.
al sana bir katır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ur-arayanlara-ozel-2000-mod-xt-28620404/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:10 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-e-2002-model-32000-de-xt-600-30906093/detay
buda güzelmiş be

HARIRASI VAR HATIRASI VAR VERDIGIN O NAL ÇIVISININ HATIRASI VAR
OSMAN DYI BU pazar dıpsız gole gectım senın motor evın onundeydı ben başkası kullanıyor sandım
megerse senmışsın sorkuna gelen sonra dereden gecmışın bana saydırarak kahvecı alı dedı yaptıgın teker hala patlakmış şişererek gettı osman dayı dedı dogrumudur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar