[Konya - MT]

yaw müdür ben arkadaşı tanıyorum dükkanı bozkırda 130 km yolmu gideyim şimdi:)
konyada lazım bana bir motor hastahanesi:queen:

boş ver sen çık gel hem motor bahanesiyle buraları gezersin dönersin geriye ama havalar soğudu orasını bilemem

buluşun arkadaşlar konyada ben bozkırdayım gelirseniz görüşelim buralara
alosyi dayı gelir onu bir kere gördüydüm dipsiz gölde hhıhıhıhhı :bounce:

boş ver sen çık gel hem motor bahanesiyle buraları gezersin dönersin geriye ama havalar soğudu orasını bilemem

yazın bir gece kalmıştım bozkırda,tınaztepeye geçmiştim.
dipsiz göle götüreceksen geliriz kardeş.:cat:

Ramazan dipsiz göl dediğiniz yer gerçekten göl mü? balık var mı? oltalarımızla gelsek nasıl olur:cherry::queen:

Ramazan dipsiz göl dediğiniz yer gerçekten göl mü? balık var mı? oltalarımızla gelsek nasıl olur:cherry::queen:

evet göl balık var ama cok sayıda degıl

berke_han_dipsiz_gol.jpg

alosyı dayı oranın manyagı benım bıldıgım onu orda gormuştum ıkı motorcu arkadaşı daha vardı balık cıkmaz fazla buyuk

ama ıllede balık dersen bılıyorsundur egrı gole gıdelım orda balık cok ama zıpkınla vurursan dahada cok zıpkınla av yasak ama yasaklar ne ıçın var çıgnenmek ıçın
:salut:

egri golde bura

29dxyy0.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 ----------

yazın bir gece kalmıştım bozkırda,tınaztepeye geçmiştim.
dipsiz göle götüreceksen geliriz kardeş.:cat:

siz yeterki gelin kardeş ne demek dipsiz gölede gideriz aygı dibinede

aygır dıbı
ertekin-42007.jpg

sen konyadan ekibi topla gel alosyi dayı ama bu sezon bitti heralde seneye sezon başı kopun gelin buralara sen önce ekip ol arkadaşlara gelirlerse bende buradan toplayayım bir ekip çıkalıp tozlu topraklı yolllara acaba olurmu gelen hıhıhhıhıhhhı yada sizin köyün şenliğine toplanıp kaçalım uyarmı acaba

evet göl balık var ama cok sayıda degıl

berke_han_dipsiz_gol.jpg

alosyı dayı oranın manyagı benım bıldıgım onu orda gormuştum ıkı motorcu arkadaşı daha vardı balık cıkmaz fazla buyuk

ama ıllede balık dersen bılıyorsundur egrı gole gıdelım orda balık cok ama zıpkınla vurursan dahada cok zıpkınla av yasak ama yasaklar ne ıçın var çıgnenmek ıçın
:salut:

evet ramazan malesef bilinçsiz avlanma yüzünden marifetmiş gibi ne kural ne yasak ne de kanun tanıyan var böyle usulsüz şekilde avcılıkla göllerimizde balık kalmadı ve gidenler eli boş dönüyor.:pr: Benim amacım balıkları öldürmek değil sadece tutmak emin ol tuttuğum balıklarıda fotoğrafını alıp belgeledikten sonra yaşam alanlarına geri bırakırım yani bir dahaki geldiğimde tutamadan gitmemek için yaşatırım onları.. sen yinede göl ismi falan verme buradan kısmet olurda bir gün oralara yolumuz düşerse gideriz birlikte. Şimdi kendini avcı sanan sonrada tuttuğu hamsi kadar balıkları yemeye çalışan,:salut::pr: çuvallar dolusu balık tutup konu komşuya dağıtmayı marifetmiş gibi salyalarını akıtarak anlatan insanlarımız var onlardan herhangi biri bu mesajını okuyabilir sonrasını sen düşün artık..

TAMAM BUyuk kardeş dedıgın dogru ama seneye yazın gezmeye gelırsenız buyrun gelın buralara haberımız olursa agırlarız sızı kardeşler

inşallah nisan başında ala karlı vuralım dağlara müdür
hem aygırdA eyice coşmuş olur ozaman

tamam nisan kadar kapatalım buraları malum ıkı gundur yagmur başladı

alosyı dayıııı

hercul kardeş o zaman habardar ederız ınşallah gıdersekkk

tamam nisan kadar kapatalım buraları malum ıkı gundur yagmur başladı

alosyı dayıııı

hercul kardeş o zaman habardar ederız ınşallah gıdersekkk

aynen öyle dostum konya'ya sanki kış geldi kısmet olursa havalar ısınınca hem gezip hem tanışma faslını gerçekleştirirz.

konya gibi iki milyon nüfuslu bir büyükşehirden bu başlığa günlerdir bir satır bile yazılmaması çok şaşırtıcı.
aloooooo kimse yokmu beyaw

ben varım ya abey iki bozkırlı idare edek buraları dere kasabasını bitirdik batırdık bide burayı batıralım müdür ne dersin sana uyaarımımımımımımım

bana uyacaksan bi hafta sonu yaylaları dolanalımmı müdür boşmusun

goca gonyada iki kişi :)

gel müdür ama bızım yaylaları hava ıyı olursa ben bu cumartesı tek başıma dolaştım mantar topladım sorkun dikilitaşten eldahan oluklarına oradan dag yolundan kurcuay yaylasının uzerınden agaç tepesine indin sonra antalya yolu tekrar dondum sen ne zamn gelecen mudur bu son baharmı yoksa seneye baharmı ben sana uyarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar