[Konya - MT]

listedeki isimleri düzenledim. msn den gelecez diyenler var ama ortada yoklar. biraz ciddi olalım arkadaşlar.

ilanerid arkadaşım bize ulaş sen de. geçen gezideki gibi sorun olmasın. :)

tanışmak isteyenler de msn telefon gibi bilgiler verirlerse haberleşmemiz rahat olur.

yılmaz ben tokat tayım dediğim gibi yaz tatilinde ancak konya da olurum. gelecem deyıp ortada olmayanlara benı katma.

tamam arkadaşım ben konyada olupta gelmeyenler için dedim.
sen burda değilsin normal. BmwPower arkadaşımızda konyalı ama almanyada şu an. :)

ok. anlaşıldı. ben zaten tokat tan motorumla gelecegım karaman a. o tarıhten sorakı gezılere cıkalım birlikte.

tamam msn leri de ekliyorum herkes msn adresini söylesin bi zahmet.:)
birinci sayfadaki listede

msn lerinizi birinci sayfaya ve kendi msn listeme ekliyorum arkadaşlar.

yılmaz kardeş bende sizinle tanışmak istiyorum ama henüz konyaya gelemedim
motorun bakımı için konyaya gelecem o zaman yüz yüzwede görüşürüz inşallah. ismim osman kabaktepe msn adresim de [email protected] görüşmek ve tanışmak ümidiyle

zx12r demek entegre demi çalışıyorsun,

sizde veysel adında bi arkadaş var mı ?

walla arkadaşlar kusra bakmayın motorla alakasız bi konuya daldım :)
karamanda bircan bilgisayarda çalışırken entegreden malzeme alıyordukda.

yüzyılın en çok yanlış anlaşılan adamı oldum nassını satiim Alla Alla sanki ben diyomki kask takmayın sanki ben takmıyom armut armut konuşmayın diyom sadece adamlar tartışma çıkatmaya yer arıyo kardeşim

Arkadaşlar toplu alınmış kararınıza sayı duyuyorum nedeninide bilmiyorum.

Biz 3 kişiyiz ve KONYA MT MOPED GURUBU'nu kuruyoruz grupta şimdiden 10 kişi war bu arkadaşlar bu siteyi bilmedikleri için üye olmadılar biz o arkadaşların hepsini bu siteye üye yapacağız ve yeni kişilerle gün geçtikçe çoğalacağız ayrı bir topic açarak orda dewam edeceğiz
Amaç tanışmak,kaynaşmak ve beraber bişeyler yapmaktır.
NOT:burda moped tarzı motorlar olacaktır ama isteyen herkes gelebilir motoru olmayan arkadaşlarda gelebilir.
KONYA MT MOPED GR

walla yemzet dostum bu topicten başkası yalan bu forumda millet anlayıp dinlemeden tartışıyo herkes birbirinden gaza geliyo falan filan aammaaaaaan boş ver sen naptın taşıyonmu evi

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar bu topik ilk açıldığında arkadaş konyadan biri varmı yokmu diye sormuştu ama bu başlık yürüdü gitti artık diyom bunun başlığı deiştirsekmi
siz karar verin ne istiyosanız ben deişeyim bu başlık artık yetersiz bence

RAPTOR666 isteyen takar bisteyen takmaz amerikada eyaletlere göre takmanın serbest olduğu yerler var.. bende şehir içinde takmıyom doğrusu takmak lasım ama takmıyom her koyun kendi bacağından asılır isteyen takar isteyen takmaz biz sadece taksanız iyi olur deriz sen bakma millet coşuyo arada sıkma canını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar