[Konya - MT]

Süper Moderatör (BBRR)
Yılmaz ilk sayfaya konya mt üyeleri kimlerdir onuda eklersek iyi olur aramıza yeni arkadaşlarda katıldıkça ilk sayfayı devamlı yeniliyelim :cat:

BBRR' Alıntı:
Yılmaz ilk sayfaya konya mt üyeleri kimlerdir onuda eklersek iyi olur aramıza yeni arkadaşlarda katıldıkça ilk sayfayı devamlı yeniliyelim :cat:

tamam barış abi. ilk sayfada gruptaki tüm elemenların resmi yok. ama olanların hepsini ekleyeceğim. yakında yeni resimlerimizi de çekerim zaten. :cat:

serkan abi bursalısın ama seni biz esir aldık. :mrgreen: konya MT yi bırakıp gidemiceksin. :)

:) sensiz gezi olmaz serkan abi. zorla getiririz 10-15 kişinin gazabına uğrarsın :)

bu arada A2 direksiyon sınavım var arkadaşlar. bakalım nolcak :)
ehliyeti alırsak sıra motoru büyültmeye gelir belki. bakalım fuarda belki bişeyler yaparız ya da önümüzdeki seneyi bekleyecezz :salut:

yav arkadaşlarım yatın zıbarın yav....bu saatte ne iştir bu Konya muhabbeti...hade dağılın bakem...:rendeer:

mete_han abi dur yav. konyayı toplayıp yatacazz hemen :mrgreen:

yılmazım sadece sana öptürüyorum kendimi unutma...hadi iyigeceler...

helal olsun sana mete : ( iki gün uğramadık diye kalktın başkalarına öptürüyon kendını :p (xxx)

sağol mete_han abi. bende yatacam zaten yarın sınavım var. :)
herkese iyi geceler...

anaaaa yılmazda yattı (sınava beraber gitcez ben hala ayaktayım) tek benmi kaldım konya mt den :queen: neyse hafta sonu havalar güzel olurda inşallah gezimi tamamlarız güzelce resimlerimizide ekleriz :bounce:

yılmaz umarım sınavın tahmininden kolay gecer ve umduğundan daha güzel sonuç alırsın kalbimiz seninle gönülden destekliyoruz seni :cat:

resimlere bakıyodumda paylaşmak istedim bizim evin balkonundan konya manzaraları
konyada bahar

bir akşam üstü

yüzüklerin efendisinden bi sahne gibi

bu da en sevdiklerimden biri

ehliyet sınavım

bugün sabah ehliyet sınavındaydık motosportla. çok zor bi sınavdı :queen: scooter sürenlere Allah kolaylık versin. :p
15vg3.jpg

27iu.jpg

bu da kara jawa eskiden bunla giriyolarmış :mrgreen:
32xk.jpg

sınava zaten motorla gittim:queen:
49jw.jpg

sınavdan sonra da biraz gezelim dedik. bi bakmışız hatıp çayırbağı filan gezmiş gelmişiz:p
57vz.jpg

65gb.jpg

70ic.jpg

81qy.jpg

yılmazz bugün süperdi ya sınav diye çıktık evden sınavda zaten 5 dk sürdü sınavdan sonra bi dolaşalım dedik nerelere gittik geldik güzel geçti resimlerde iyi olmuş buraya koyduğun ama ya mağradan ayı çıksaydı o zaman ne yapcaktık :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar