ylmzzz' Alıntı:
Sayın Konya MT üyeleri,
grubumuz hakkında düzenleme yapılacaktır. belli kurallar koyulacaktır. sizin de bunu anlayışla karşılamanızı rica ederim. biz bir grupsak bunlar olmalı. üye sayımız artınca gerekli yasal izinlerde alınacağı için bir düzenleme yapıyoruz.
sizin de ciddi fikirlerinizi bekliyorum. beraber alınan kararlar çerçevesinde kurallar yakında açıklanacaktır.
hepimizin yararına olacağını düşünüyorum.
kazasız sürüşler...
benim bu kurallar hakkında naçizane birkaç önerim var.bu fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim:
1)şehiriçi sürüşlerde belirli bir sıra halinde birbirimizi sollamadan gidilmesi.
bunun yanında 45-50km/s gibi güvenli sayılabileçek sabit bir hızda seyretmek
2li motorlar halinde motorların sınıflarına göre tek şeritte gitmek.
şu anda çoğunluk sçooterlarda ançak sayımız çok çabuk artmakta ileride
çruiser tipi raçing tipi motorlar da aramıza katılırsa hem daha güzel bir görüntü
olur çaddelerde ,hem de her motorun hızlanma kabiliyeti farklı olduğu için güvenlik artar.benim şu anki motor yoğunluğuna göre tavsiyem hızlanma oranlarına göre sırasıyla vitesli ,sçooter ve mopedlerin gelmesi.
2)motorlarımızdaki resmi eksikliklerin kısa zamanda giderilmesi.
3)freni tam tutmayan motorla gruba katılınmaması(örnek ben

)
4)gruptaki üyelerin maddi imkanları elverdiğinçe çabuk ehliyet sahibi olması
5)yasal promil sınırları içinde dahi olsa üyelerin grup sürüşlerine alkol almadan katılması.
(şu anda bunu yapaçak kişi olmayabilir ilerisi için söylüyorum)
sabah sabah anayasa yazdık
benim gezi konusunda oyum hatip mağaralarından yana
bunun yanında başka bir önerim daha var:
konya belediyesinin isteyene bedava fidan verdiğini duydum.biz de birgün her üye için bir ağaç diksek nasıl olur?hem motorlarımızla kirlettiğimiz havayı temizleriz (benim .2 tane dikmem lazım:mrgreen: ) hemde konya mt olarak konyaya kalıçı birşey bırakmış oluruz.
not :
c harfini klavyem herzaman basmadığı için böyle yazıyorum.

r: