[Konya - MT]

Arkadaslar Activa Gibi Bende Karaman Liyim. Tokatta öğrenciyim Okul Kapanir Kapanmaz Motorum La Konyadayim Aktiva Ile Birlikte Geliriz Benide Yazin Listenize Muhakkak Tanisalim. Bu Arada Tokat In Trafiği Motor Kullanmaya Hiç Müsait Değil. Konya Da Biraz Tur Atalim...

hoşgeldin gopreis arkadaşım. bekleriz seni de konyaya :)
ismini birinci sayfaya ekledim bile.

YeMZeT' Alıntı:
ya şu formu polislerin okudugunu düşünsenize :p cumartesi akşamı hepimizi toplayıp götürüyorlarmış merkeze :)
:mrgreen: :mrgreen:
öyle olursa motordan filan da vazgeçerim bayağı gülerim.haytımın en ilginç teçrübesi olur.
işallah sende gelirsin.toplantıya.bekliyoruz.

YeMZeT' Alıntı:
ne diyim ki ben size, güzel güzel başladınız bi işe işallah sonu iyi olur, ruhsat plaka vize sigorta hepsi tamam ama ehliyet yok işte, ehliyetim olsa hiç durmayıp varcam yanınıza, bi ceza yesek ehliyet parasına malolacak, neyse haftaya gelcek gibiyim konyaya, olmazsa cumartesi aksam toplanacaksanız, raptora yük olcam cepten arayıp beni al dicem. ama motorla size katılmam için EHLİYET ALMAM ŞARTTT.

ya şu formu polislerin okudugunu düşünsenize :p cumartesi akşamı hepimizi toplayıp götürüyorlarmış merkeze :)

ne yük olması yemzet dostum sen yeterki gelcem de motor senindir

Allah razı olsun kardeşim, cumartesi konyaya neden gelecegimi biliyorsun sen zaten, işler çabuk biterse arayacagım seni, işleri bitiremezsem de gelemeyebilirim, ama konyaya gelince mutlaka bulcam seni

telefon numaramı yolladım özelden
dostum işlerinde yardım gerekirse gene haber ver toplanır 10 dakkada taşırız eşyaları

ylmzzz' Alıntı:
Sayın Konya MT üyeleri,
grubumuz hakkında düzenleme yapılacaktır. belli kurallar koyulacaktır. sizin de bunu anlayışla karşılamanızı rica ederim. biz bir grupsak bunlar olmalı. üye sayımız artınca gerekli yasal izinlerde alınacağı için bir düzenleme yapıyoruz.
sizin de ciddi fikirlerinizi bekliyorum. beraber alınan kararlar çerçevesinde kurallar yakında açıklanacaktır.
hepimizin yararına olacağını düşünüyorum.
kazasız sürüşler...
benim bu kurallar hakkında naçizane birkaç önerim var.bu fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim:
1)şehiriçi sürüşlerde belirli bir sıra halinde birbirimizi sollamadan gidilmesi.
bunun yanında 45-50km/s gibi güvenli sayılabileçek sabit bir hızda seyretmek
2li motorlar halinde motorların sınıflarına göre tek şeritte gitmek.

şu anda çoğunluk sçooterlarda ançak sayımız çok çabuk artmakta ileride
çruiser tipi raçing tipi motorlar da aramıza katılırsa hem daha güzel bir görüntü
olur çaddelerde ,hem de her motorun hızlanma kabiliyeti farklı olduğu için güvenlik artar.benim şu anki motor yoğunluğuna göre tavsiyem hızlanma oranlarına göre sırasıyla vitesli ,sçooter ve mopedlerin gelmesi.
2)motorlarımızdaki resmi eksikliklerin kısa zamanda giderilmesi.
3)freni tam tutmayan motorla gruba katılınmaması(örnek ben:) )
4)gruptaki üyelerin maddi imkanları elverdiğinçe çabuk ehliyet sahibi olması
5)yasal promil sınırları içinde dahi olsa üyelerin grup sürüşlerine alkol almadan katılması.
(şu anda bunu yapaçak kişi olmayabilir ilerisi için söylüyorum)

sabah sabah anayasa yazdık:)
benim gezi konusunda oyum hatip mağaralarından yana

bunun yanında başka bir önerim daha var:
konya belediyesinin isteyene bedava fidan verdiğini duydum.biz de birgün her üye için bir ağaç diksek nasıl olur?hem motorlarımızla kirlettiğimiz havayı temizleriz (benim .2 tane dikmem lazım:mrgreen: ) hemde konya mt olarak konyaya kalıçı birşey bırakmış oluruz.

not :
c harfini klavyem herzaman basmadığı için böyle yazıyorum.:pr:

Son düzenleme:
fidan olayi gercekten guzel, gezmişken boş durulmaz, hem konyamıza hem dünyaya bi katkımız olur

fikirlerinizi değerlendiriyorum arkadaşlar. ayrıca fidan olayı gerçekten güzl bir fikir. :rendeer:

bir motor bir fidan :)

iyi olur. İnsanlar bu fidanları çalmasa daha iyi olur.akyokuşu geçince solda bir fidanlık war ordan fidan çalındığını duymuştum tabi yakalanırsa cezasıda çok...

Konya MT etkinlikleri devam ediyor

muhtemel yer ve saatler şöyle (tartışmaya açıktır
Çay sohbeti ve toplantımız
Tarih: 18 Mart cumartesi 20.00
Yer: Evliya Çelebi Çay Bahçesi (meram yeni yol üzerinde)

Hatıp Mağaraları Gezisi
Tarih: 19 Mart pazar
Buluşma saati: 10.45
Buluşma yeri: Stadyum ön girişi
Hareket saati: 11.00[/COLOR]

hava durumuna göre son anda erteleme olabilir

Son düzenleme:
fırtına42' Alıntı:
iyi olur. İnsanlar bu fidanları çalmasa daha iyi olur.akyokuşu geçince solda bir fidanlık war ordan fidan çalındığını duymuştum tabi yakalanırsa cezasıda çok...
abi sende hep polisiye olaylardan bahsediyorsun.:mrgreen:
bizim diktiğimiz fidanı kimse çalamaz. yemez:jocolor:

bu hafta hava biraz kötü olabilir bence hafta sonunda duruma bakalım

Son düzenleme:
fidan olayı gerçekten süper bir fikir olmuş :cat: geziye gelincede haftanın başındayız daha belli olmaz hafta sonuna doğru havanın durumuna göre bi ayarlama yapılır:bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar bilmiyorum hangi nedenden dolayı ama ben listeden silindiğim için katılamıyorum bende anlamadım.. daha hiç görüşemedik ama olsun artık her şey olacağına warır..
siz öyle diyorsanız öyle olsun.

fırtına42' Alıntı:
arkadaşlar bilmiyorum hangi nedenden dolayı ama ben listeden silindiğim için katılamıyorum bende anlamadım.. daha hiç görüşemedik ama olsun artık her şey olacağına warır..

Konya MT nin toplu alınmış kararıdır. kesinlikle kişisel bir karar değildir.
bu konu hakkında topiği şişirmeyelim lütfen.

fırtına42' Alıntı:

kararlar hiçbirzaman kişisel değildir tamamen toplu alınmaktadır.anlaşılmayacak bişey yok bence hatayı bizde değil kendinde aramalısın :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar