KontrApaçi Tekniği , Nazar-ı Dikkati Celb Dürtüsü ( BAKMAYIN )

Ses terörü estiren cühela takımından muzdaribmisiniz?

O'halde son iki senedir gözlemlediğim , Cc moto/oto farkı olmadan etkisi olan şu formülü uygulayın.

Nazarı dikkati celb , kısacası dikkatleri/bakışları üstlerinde toplama gayreti içindeki bu organizmalara istediklerini vermeyin!

Denenmiştir , bi grub tanıdıklar ile zalım zalım soda içerkene , ayağında pastel renk potinli ....marka egzoz ile oynanmış motoru ile f16/4 silindir sesi simüle ettiğini düşünen organizmaya rastladık , gruptan bazıları ....un nasılda kafa .....r durdurup dalacam vsvs diye tasarı yapılırken "fikrim geldi" ve gruba istif bozmadan sohbete devam edelim , tepkisi ne olacak " BAKMAYIN " dedim , kabul gördü ve uyguladık organizma 2 tur daha atıp yüz ifadesinden bağa bakmıyorlar okunup sktr olup gitti .

Sonuç : organizma iki gün sonra yanıma gelip "abe nasıl kullanıyom , geçen şu metre tekteker yaptım , görmedinmi/bakmadınız bile " vs deyip münasebet kurmak istedi, ona bunun gurur kırıcı olduğunu ,hiç ilgimizi çekmediğini havasının kime olduğunu , düşmesi halinde doku kaybı masraf ve kanunlar ile uğraşacağını , tektekerin cross/enduro disiplininde arazi kanal/kütük geçişlerinde öntekeri kurtarıp kumandayı sağlamaktan başka getiris olmadığını , ailesini üzeceğini ,olurda masum kimselere zarar vereceğini , küfür yediğini hatta .... edileceğini , yüksek vitesi keşf etmesini ve düşük devirle kimseyi rahatsız etmemesini anlatıp nasihatte bulundum.

Hüzünlendi gözleri doldu , " yani benim yaptığım hareketlerin sürüşümün dikkat çekici yanı yokmu? " dedi , cevaben : bi cinsi latif olaydın ve kışkırtıcı çekiciliğe sahip olaydın belki dedim , ver elini öpem abe didi (içimden sktr gt , mikrobunu bulastırma) aman tanrım estagfurullah didim , o'gündür adam olmuşa benziyor.

Haslı kelam , BAKMAYIN , ÖLÜ TAKLİDİ yapın , istediğini vermeyin , ötede bayılır zaten , denenmiştir etkilidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
SoloTürk’te titanyum akrapoviç varmış. Hemde boğazdan. Vutututu :queen: ::gazla::

Ben genelde şey diyorum " Aaaa ne kadar da yüksek sesle müzik dinleyip camları açık giden bir beyefendi::sas::, kızlar hemen gidip arkadaş olmalısınız" veya " ne kadar da yüksek sesli egzozu olan bir motosiklet, hemen gidip sahibiyle tanışmalısınız." ::dalga::::123434::

Mikemmel,duyuyorsunuz,anlatmaya gerek yok..

O bir apaçi...

O bir komançi...

O bir vietnam aslanı...

O ki alikopterden atlarken şarjör değiştirir...

O ses dötünden geliyor akşamki gurufasulyadan...pardon egzozdan....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar