abi sen bayaa ilerletmişsin işi birde senin kafada bikaç arkadaş bul valla yaptığın işler dadından yenmez aletlerin ekipmanların olduğu kadar senin yanındada senin kafadan birilerinin olması gerek bence...

güzel bir çalışma bence..
evet fikirlerinde haklısın kardeşim

fakat zaten kafama denk bir kaç arkadaşım var ne demek istediğini anladım fakat benim kafamdaki fikrim şudur bağımsızsılığın anlamını yaşayarak idrak ettiysen kendi çapında

tercümesini yapayım,
kendi işimi kendim görebilecek potansiyele sahipsem ve imkanım buna müsaitse her konuda kimseye bağımlı kalmadan ,zeka seviyemin el verdiği,
becerilerimin, el verdiği, yapabildiğim her şeyi yaparım , bundan dolayı başkalarına muhtaç kalmayı sevmiyorum...
evet , arkadaş , dost tabiki olacak ancak bir gün gelir seni o arkadaşın dediğin insan bile taşıyamaz hale gelecektir , ben kendimi başkalarına taşıtmayı istemem, onun için arkadaşlarımla sohbetimi kesmem, ama gelin bu gün beraber bir araba yapalımda demem, diyemem, canı isterse gelir canı istemezse gelmez
onun için kurdun ensesi neden kalındır sorusunu sorduğumda ?

senin ilk aklına gelecek cümleden dolayı bu yaşam tarzını benimsedim ve hayata geçirdim,...
hayat beni öyle yoğurduki alacağım her şeyi aldım ondan

normal hayat süren bir insanın başına gelmemiş,ve başına gelebilecek en kötü durum senaryolarını hayat bana öğretti , bundan sonra başıma gelebilecek en kötü şey sevdiğim yakınlarımı kaybetmek ve hayatımın son bulmasıdır onun için kimseyle işim olmaz ,polomiğe girip kalp kırmamaya bakar, sineye çeker susar dururum...
tabiki tüm dostlarım isterlerse yanımda bulunabilirler hiç bir sıkıntı olmaz ancak gideceğim dediği saattede gitmekte özgürler,
tamda arkadaş kazığı yediğim şu günlerde yazmış olduğun bir kaç arkadaş bulursan dadından yenmez cümlen yaramı deşeledi ..
bende hazır bekliyormuşum sanki , işte yenen bu kazıkların toplamına tecrübe diyorlar, okumakla , üniversite bitirmekle olmuyor bu işler yaşamak görmek lazım ..
eğer öyle olsaydı hayat üniversitesini en üst mertebe ile bitirdiğimi hiç çekinmeden söyleyebilirim ..
yazımı okuyup ulen bu ne diyen dostlardan özür dilerim benim yaşam tarzım kişiliğim bu yönde geriside beni bağlamıyor ..
saygılarımı sunarım... HATAY a selam..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------
elimden her iş gelir, çılgın projelerimde var ama ne alet edevat var ne mekan :salut:
kıskanıyorum haa :queen:
ilk etapta hep derizki alet edavat çalışır el övünür

doğru bir atasözüdür bunu şuna benzetiyorum ben ...
bir bilgisayar düşünün ,işlemcisi, ram i ,harddiski, ekran kartı ,bordu, kasası vs. vs...
alın size alet edavat her şey tamam işlemci var harddisk var, akran kartı tamam vs. vs.
hani bunun yazılım kısmı ????? hadi çalıştır bakalım o işlemciyi yazılımsız , yada ekran kartını ??????
benzetme ne kadar yerinde olduğuna sizler karar verin ama iş insanın kendinde bitiyor bende senin gibi kendi işini kendi görebilecek akıllı insan olmaya çalışan insanlara bitiyorum
bırakın torna makinasını kendi haline yada cnc ye komut vermeden çalışsın ....