Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Motosikleti
Yamaha XSR700
Kalanların başı sağ olsun. Tamamen motosiklet sürücüsünün hatası bir kaza.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kötü kararlar kötü sonuçlar yolu bilmediğini varsayalım bilmediğin yolda da bu hızlara çıkmazsın bunun eğitimle alakalı da olduğunu düşünmüyorum herkes araç kullanabilecek kapasitede değil zorunda da değil

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah rahmet eylesin ama çok mantar bir kaza. Böyle dandik bir olay nasıl kazaya sebebiyet verir diye düşünürken gençten bir kardeşimizin ölmesi çok acı.

Genç kardeşlerimizin bir kısmı eğitimsiz, tecrübesiz ve motor sürmekten bihaber. Normalde kaza olmayacak bir olaydan hanım kızımızın ölmesi çok saçma.

Yol daralıyor gibi. İki şeritten tek şeride düşüyor. Motosikletli sürücü kaçacak yer olmadığı için mikserle çarpışıyor. Ben bu şekilde gördüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güçlü kadınlar. Her şeyi başarırlar. 6284 koruyor ne de olsa. Allah babasına sabır ve dayanma gücü versin.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Yol daralıyor gibi. İki şeritten tek şeride düşüyor. Motosikletli sürücü kaçacak yer olmadığı için mikserle çarpışıyor. Ben bu şekilde gördüm.
Yol daralmıyor aslında. Sol şerit sola dönüş şeridi. Merhum oradan gidip(aşırı hızlı) önüne refüj gelince kendisini sağa(kamyonun altına) atıyor. Dümdüz kaldırıma girse belki sakatlanır ama muhtemelen ölmezdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güçlü kadınlar. Her şeyi başarırlar. 6284 koruyor ne de olsa. Allah babasına sabır ve dayanma gücü versin.
Zaten erkekler hiç ölmüyor motosiklet üstünde.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
360 kamera çok iyi anlaşılmıyor ama sanki beton mikseri sol şeride geçiyor ve motorcu da aradan sıvışmaya çalışıp tekere giriyor. Bela aramamak lazım geçmiş olsun ailesine.

Motosikleti
cbf 150
Sevenlerine sabır lakin motosiklet şakaya gelmez youtube a gelmez fenomenliğe gelmez adam gibi yada kadın gibi yada insan gibi kullanın her zaman dikkatli olun.

Motosikleti
cbf 150
Kaza akbulut metalin orda olmuş şimdi baktım, benimde fabrikam oraya yakın. ORası devamlı kamyon trafigi olan bir yer. çok kaza oluyor. Geçen bir arkadaş vardı 125 likle kamyon sollamak isterken sıkıntı yaşayan. Kamyonlarla şaka olmaz demiştim. Kamyon bakın normal araba gibi değildir. Normal araba sizi altına almaz yanında sürüklenirsiniz. ama kamyon altına alır dikkat edin amk

Huzur içinde yatsın şu H2 ayna mı diyorlar ne diyorlar bide kapalı bunun mantığı nedir acaba yani böyle bir ayna takip bide yetmez gibi aynayı kapatınca motor daha hızlı mı gidiyor yada havalı falanmi olunuyor yada dahami rahat motor sürülüyor. Şahsen dışarıda ben böyle saçma sapan şeyler yapan bir motorcunun selamını bile almıyorum. Lütfen güvenli sürün dikkatli sürün bir ömür sürün iyi sürüşlere hayatını kaybeden arkadaşımız huzur içinde yatsın ailesine başsağlığı diliyorum

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Huzur içinde yatsın şu H2 ayna mı diyorlar ne diyorlar bide kapalı bunun mantığı nedir acaba yani böyle bir ayna takip bide yetmez gibi aynayı kapatınca motor daha hızlı mı gidiyor yada havalı falanmi olunuyor yada dahami rahat motor sürülüyor. Şahsen dışarıda ben böyle saçma sapan şeyler yapan bir motorcunun selamını bile almıyorum. Lütfen güvenli sürün dikkatli sürün bir ömür sürün iyi sürüşlere hayatını kaybeden arkadaşımız huzur içinde yatsın ailesine başsağlığı diliyorum
Ufacık ama harbi ufacık ayrodinamik etkisi var. Etki iyiye mi kötüye mi bilmem ama otobanda son hızlarda giderken anca hissedilir ve şehir içinde etkisi görülmez bile. Asıl amacı aralara girerken ayna bir yerlere çarpmasın diye düşünüyorum, daha "hawli" olmaktan ziyade işlev lazımsa.

Benim motorda ayna olmasa kafayı yerdim herhalde, arkadan haberin yok, şerit değiştirecekken kafa çevirmen lazım, ışıklarda arkandaki durmasa haberin olmayacak falan aynasız gezmek bayağı sıkıntı iş.

Ufacık ama harbi ufacık ayrodinamik etkisi var. Etki iyiye mi kötüye mi bilmem ama otobanda son hızlarda giderken anca hissedilir ve şehir içinde etkisi görülmez bile. Asıl amacı aralara girerken ayna bir yerlere çarpmasın diye düşünüyorum, daha "hawli" olmaktan ziyade işlev lazımsa.

Benim motorda ayna olmasa kafayı yerdim herhalde, arkadan haberin yok, şerit değiştirecekken kafa çevirmen lazım, ışıklarda arkandaki durmasa haberin olmayacak falan aynasız gezmek bayağı sıkıntı iş.
Reis valla tek zeki sen ben o bu değil üreten fabrika Euro bilmem kaç standartları bunlar mal değilki o aynayı oraya koyuyor ve o kadar dar aralardan geçilmez geçilecek derece boşluk varsa geçilir yoksa sabırla beklenir

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Reis valla tek zeki sen ben o bu değil üreten fabrika Euro bilmem kaç standartları bunlar mal değilki o aynayı oraya koyuyor ve o kadar dar aralardan geçilmez geçilecek derece boşluk varsa geçilir yoksa sabırla beklenir
Motosikleti arabayla trafikte sabredemediği için kullananların sayısı bir hayli fazla, babam buna bir örnek mesela. Tamam tehlikeli bir hareket yapmaz ama aradan dereden bir şekilde sıvışır. Bunun gibileri de motoru hava atmak için kullanır, kazaya karışıp can alır işte.

Motosikleti arabayla trafikte sabredemediği için kullananların sayısı bir hayli fazla, babam buna bir örnek mesela. Tamam tehlikeli bir hareket yapmaz ama aradan dereden bir şekilde sıvışır. Bunun gibileri de motoru hava atmak için kullanır, kazaya karışıp can alır işte.
Valla reis ben hiç anlayamiyom ben aradan sadece trafik tamamen durmuştur ve güvenli boşluk vardır öyle geçerim güvenlik balonu bırakıcak boşluk yoksa geçmem biri kapıyı açar arabalarin aralarindan yaya geçer her şey olur bunları hesaplamak lazım 2 dakika zaman harcamakmi bir ömür pişmanlık çekmek mi mantıklı dır 2 dk zaman harcamak bence dimi

Motosikleti
RKS TNT 202
Allah kardeşimize rahmet eylesin. Söylemeden edemeyeceğim trafikte kadınlar mecburiyet dışında araç kullanmamalı. Bunun yukarıdaki mesajlarda bahsi geçen kadın düşmanlığıyla da alakası yok. 240 km hızla kaza yapan kardeşimize de üzülüyoruz elbet ama bir kadın kendisini böyle tehlikelere atmamalı bence. Hayatları zaten yeterince zor, daha da zorlaştırıyorlar gibime geliyor. Allah ailesine sabır versin

Motosikleti
Yok
Bu aralar da Racing merakı sarmış gençleri. Belki otomobille bile trafik bilgisi yok, hemen bir Racing motor alma çabası hep sosyal medya özentiliği. Birbirlerinden göre göre bu seviyeye geldik. Hafta geçmeden yazık kaza haberiyle ölümler . Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar