Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ay ikiye bölünse bile kimse beni kadınlar araç kullanabildiğine ikna edemez

Motosikleti
cbf 150
Fiziksel güç farklı bir konu, Mike tyson konusu farklı bir konu mike tysan dediğin insan gezegen üzerindeki tüm erkekleri bir yumrukta yere yıkabilir

bu bir gerçek, ama kadınların yok reflex yok birşeyi eksik yok trafikte şöyleler tamamen seksist bir bakış açısı. Ben sana öyle kadınalr sayaqrımki bunlar ralli pilotu. Bazıları benim bizzat arkadaşım her virajda elime verir. Genelleme yapamazsınız.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fiziksel güç farklı bir konu, Mike tyson konusu farklı bir konu mike tysan dediğin insan gezegen üzerindeki tüm erkekleri bir yumrukta yere yıkabilir

bu bir gerçek, ama kadınların yok reflex yok birşeyi eksik yok trafikte şöyleler tamamen seksist bir bakış açısı. Ben sana öyle kadınalr sayaqrımki bunlar ralli pilotu. Bazıları benim bizzat arkadaşım her virajda elime verir. Genelleme yapamazsınız.
O kadar uzakta aramaya gerek yok, bizim arabanın her yerindeki bütün çizikler, kaportadaki ezikler, çatlak arka far vb. hepsi benim eserim, iyi ki arabayı hep hanım kullanıyor, ben ara sıra nadiren kulanıyorum da araba sağlam kalıyor. İstanbulun en berbat trafikli yerlerinde de benden daha iyi kullanır, en dar sokaklarda etrafa sürtmeden döner dolaşır parkedebilir.
Yine eski işyerimde bir kadın mesai arkadaşım da arabasından dert yanıyordu, kocamın aklına uydum da bunu aldım ama otomatik vites bu gitmiyor diyordu, pejo 208 olaydı bir de manuel vites olaydı ne güzel olurdu diyordu.
Bu iki örnekle bile bu sefer de ben genelleyip kadınlar daha iyi araba kullanıyor diyebilirim. :)

Zaten trafikte araç kullanan kadın sürücüler erkeklerden sayı olarak azlar, onların da hata yapanları toplumdaki erkek egemen algı nedeniyle daha çok haber oluyor, haliyle sanki bütün kadınlar "fren yerine gaza basıyorlarmış" gibi bir algı oluşuyor.

Peki güzel kardeşim. Senin dediğin gibi olsun. Senin eline veren bayan arkadaşların var. Ben de diyorum ki, senin eline veren bayan arkadaşlardan benim etrafımda pek yok. Kıymetini bil.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
The end. Aptal, akıllı, şanslı, şanssız, eğitimli, eğitimsiz fark etmiyor. Hayat bitti. Allah günahlarını affetsin. Burada yazılıp çizilecek tek şey biz bundan ne ders çıkarabiliz.

Motosikleti
Yok
Kadınlar ve erkekler her anlamda eşit değildir. Kadınların daha iyi olduğu ve daha kötü oldugu durumlar vardır. Benzer durum erkekler için de geçerlidir.

Birçok konuda çok başarılı kadınlar olsa da trafikte belli durumdarda %90 "kadın sürücü kesin" dediğimiz tutuyor ise (ki kadın sürücü sayısı azken bile bu oranı tutturabiliyorsak) evet bazı konularda kadınlar erkeklerden daha kötüdür.

Bu demek değildir ki kadınlar 2. sınıf insan. yoo; erkeklere göre aynı anda birden fazla şey düşünme konusunda daha iyiler mesela.

ama birşeyleri kabul etmek lazım; cogunlukla kadın şoförler yeterince iyi değiller.
Büyük trol zaten boşver şunu laf anlamaz . Bayan mıdır nedir saçma sapan savunmalar yapıyor . Ya da saglam kılıbık , burda bile kurtulamıyorsun bunlardan ortada kaza var hatalar söyleniyor , gitmiş eşitlikten bahsediyor , hele işine tırro. Anlaman gereken o kadar çok şey var ki.

Bu işin kadınla-erkekle çok alakası yok. Ha, kadın sürücüler maalesef ''trafiği okumakta'' çok kötüler o ayrı.
Aynasını katlayan, kamera takıp bunu sosyal medyada paylaşan kişilerin kaza yapma oranı, bence kesinlikle diğerlerinden daha fazla.
Açıyor sosyal medyayı, biraz +1000 cc motorla şov yapan birilerini izleyip, sonra bunu bir kaç aylık deneyimi ve 20-25 beygir commuter den çevrilme ss ile yapmaya kalkıyorlar.
Her gün trafikteyim, her gün en az 3-5 tane rast geliyor en az, kulaklı bir kask, kulakta müzik, aynalar kapalı, nike pro tayt, sanki tüm yol ona tahsil edilmişçesine umursamazca sürenler.
Altında 50 cc, 3 beygir (aslında eşek) motoru ile makas atmaya çalışanlar, 70 ile akan trafikte 30 ile gidip, ben de taşıtım, benim de şerit hakkım var diyenler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar