O kadar uzakta aramaya gerek yok, bizim arabanın her yerindeki bütün çizikler, kaportadaki ezikler, çatlak arka far vb. hepsi benim eserim, iyi ki arabayı hep hanım kullanıyor, ben ara sıra nadiren kulanıyorum da araba sağlam kalıyor. İstanbulun en berbat trafikli yerlerinde de benden daha iyi kullanır, en dar sokaklarda etrafa sürtmeden döner dolaşır parkedebilir.Fiziksel güç farklı bir konu, Mike tyson konusu farklı bir konu mike tysan dediğin insan gezegen üzerindeki tüm erkekleri bir yumrukta yere yıkabilir
bu bir gerçek, ama kadınların yok reflex yok birşeyi eksik yok trafikte şöyleler tamamen seksist bir bakış açısı. Ben sana öyle kadınalr sayaqrımki bunlar ralli pilotu. Bazıları benim bizzat arkadaşım her virajda elime verir. Genelleme yapamazsınız.
Peki güzel kardeşim. Senin dediğin gibi olsun. Senin eline veren bayan arkadaşların var. Ben de diyorum ki, senin eline veren bayan arkadaşlardan benim etrafımda pek yok. Kıymetini bil.Fiziksel güç farklı bir konu, Mike tyson konusu farklı bir konu mike tysan dediğin insan gezegen üzerindeki tüm erkekleri bir yumrukta yere yıkabilir
bu bir gerçek, ama kadınların yok reflex yok birşeyi eksik yok trafikte şöyleler tamamen seksist bir bakış açısı. Ben sana öyle kadınalr sayaqrımki bunlar ralli pilotu. Bazıları benim bizzat arkadaşım her virajda elime verir. Genelleme yapamazsınız.
Büyük trol zaten boşver şunu laf anlamaz . Bayan mıdır nedir saçma sapan savunmalar yapıyor . Ya da saglam kılıbık , burda bile kurtulamıyorsun bunlardan ortada kaza var hatalar söyleniyor , gitmiş eşitlikten bahsediyor , hele işine tırro. Anlaman gereken o kadar çok şey var ki.Kadınlar ve erkekler her anlamda eşit değildir. Kadınların daha iyi olduğu ve daha kötü oldugu durumlar vardır. Benzer durum erkekler için de geçerlidir.
Birçok konuda çok başarılı kadınlar olsa da trafikte belli durumdarda %90 "kadın sürücü kesin" dediğimiz tutuyor ise (ki kadın sürücü sayısı azken bile bu oranı tutturabiliyorsak) evet bazı konularda kadınlar erkeklerden daha kötüdür.
Bu demek değildir ki kadınlar 2. sınıf insan. yoo; erkeklere göre aynı anda birden fazla şey düşünme konusunda daha iyiler mesela.
ama birşeyleri kabul etmek lazım; cogunlukla kadın şoförler yeterince iyi değiller.