[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar arkadaşlar değirmen derede hangi kafe isim alalım biz face ci olduk çıktık ondandır buralara gelmeyişimiz. ara ara bakıp sizi okuyoz okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------

dostum uğur bana çay varmı (şakir e çay yok ) :)

Ooo Mustafa abim nasılsın :)

Her zaman başımın üstünde yerin var :)

soa

selamlar arkadaşlar değirmen derede hangi kafe isim alalım biz face ci olduk çıktık ondandır buralara gelmeyişimiz. ara ara bakıp sizi okuyoz okadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------

dostum uğur bana çay varmı (şakir e çay yok ) :)

Biz uğurla devamlı Narbuzul dayız herkese kapımız açıktır. Çayımız mevcuttur :D

gelecem perşembe veya cuma günü müsait olursanız görüşürüz :)

hava güzel olursa motorla olmaz ise arabayla gelirük

Merhabalar fuara gidecek olan var mı arkadaşlar? Fazla davetiyesi olan var mı acaba :cat:

19 bin km apache rtr satılıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-19bin-km-de-acil-satiliktir-177874634/detay/

merhaba

omm nin teori egitimi var 11 temmuzda golcuk ford otosan yaninda bir vakif varmis orada gerceklesecek bilginize

ayrica ulasim nasil saglanabilir merkezden

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selamlar bende kocaelıden ahmet yenı katıldım :)
hosgeldiniz. :)

merhaba

omm nin teori egitimi var 11 temmuzda golcuk ford otosan yaninda bir vakif varmis orada gerceklesecek bilginize

ayrica ulasim nasil saglanabilir merkezden

Motosiklet ile gidecekseniz Gölcük'e varmadan,İhsaniye girişinde Ford Otosan tabelasını görünce tabelayı takip edin.

Toplu taşıma ile gidecekseniz Gölcük minibüslerine binin,Ford Otosan'da indirin deyin yardımcı olurlar.

http://www.vkvfordkultur.org.tr/Iletisim

s.a merhaba arkadaşlar körfez yarımcadan emre ben aranıza yeni katıldım sayılır inşallah güzel organizasyonlarda buluşuruz

Merhaba arkadaşlar;

Ben de CBR250R alarak aranıza katıldım. İzmitte oturuyorum. Organizasyonlara hep +1 olabilirim. :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar ucuz yollu bir motosiklet arıyorum. Satan tanıdıklarınız var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar