[Kocaeli - MT]

Uður Ak;3689015' Alıntı:
O zaman size Ýstanbul yollarý gözükmüþ :)

xs eldiven kullaniyorum o bile bol geliyor onu napcaz :) ccc Pamukkale fest var ,6,7,8,9 Agustos, ekipmanlar gelecek oraya da bir bakacagim .. İzmir olmazsa İstanbul artik .

6-9 ağustosta Balıkesir'de motosiklet Festivali var. motovento nun tırı alana geldi bile. bekleriz efenim ;)

:( Balikesire gelmeyi cok istemistim... ama maalesef benim yaz okulu isleri cok karistirdi... Pamukkale ccc feste katilacagim rezervasyonumu yaptirdim artik cadir icin...6,7,8,9 Agustosta festival... sansa bak, vakit imkan olsa hic biri kacmaz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sahi yaparlar mı , eldivenin cırt cırtına dikiş attırmak için götürdüm gecen ay , buraya kadar getirmişsin dikivereyim bari demişti. Hiç eldiveni küçülttürmek aklıma gelmemişti

Benim nazımın geçtiği bir terzi var,kaskın içine çene perdesi bile yaptırmıştım :)

Eldivenin yapısı nasıl bilmiyorum ancak çözüm mutlaka bulunabilir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar yarın Eşme Sahil'e çaya gidiyoruz. Orası kafamıza yatmazsa Sapanca Göl kenarına da geçebiliriz.
İzmit'te saat 19:00'da Koçtaş Yahya Kaptan'dan teker döner. +5-10 dakika gecikme olabilir.

CC/marka/model sınırlaması yoktur.
80-90 stabil gideceğiz.

Evrak eksiğinizin olmaması kafidir.

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar yarın Eşme Sahil'e çaya gidiyoruz. Orası kafamıza yatmazsa Sapanca Göl kenarına da geçebiliriz.
İzmit'te saat 19:00'da Koçtaş Yahya Kaptan'dan teker döner. +5-10 dakika gecikme olabilir.

CC/marka/model sınırlaması yoktur.
80-90 stabil gideceğiz.

Evrak eksiğinizin olmaması kafidir.

+1 bende geliyorum . :p Gelmek isteyen yorum yazsın . :)

30 ağustosta izmit perşembe pazarinda saat 18:30 da zafer bayrami korteji yapilacaktir. Bütün motor severleri ve araba ile katilmak isteyenleri bekleriz.

Merhaba arkadaslar regal raptor 250klasik kullanicisiyim. Yedek parca konusunda sikinti cekiyorum var mi yardimci olaabilecek. Ayrica gezi ve turlara da katilabilirim.

Kocaeli'de ki arkadaşlar selamlar. Forumu takip ederdim ama ben de artık paylaşıma katılayım dedim. Önümüzde güzel havalar var. Bu havaları değerlendirecek bir plan var mı? Yoksa düzenlense son son bir gezilse güzel olur. Hatta benim yerim müsait burada buluşup semaverde çay içip ondan sonra geziye çıkabiliriz. Fİkirlerinizi bekliyorum

Merhaba, benden de selam olsun yeni başlayan bir kardeşiniz olarak Honda cbf 150 motorumu ihtiyaç duyduğumda güvenle götürebileceğim servis tavsiyeside almak isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar