s.a merhaba arkadaskar a2 ehliyet alabilmek icin surucu kurslarini aradim kurs ucreti 700 tl gibi bir rakam soylediler 4 farkli kurs u aradim 15 tl fiyat farki var aralarinda sinav ucreti ve harclar ile toplamda 1100 civari bir rakam yapiyor sikinti burada degil surus egitimi verip vermediklerini sordum egitim vermiyoruz siz biliyo olarak bir gun onceden burada olacaksiniz biz size egitim parkurunu sinav oncesi gostericez diyorlar ne yapmam lazim arkadaslar nasil bir yol izlemem lazim farkli sehirlerdemi kayit olayim yoksa disaridan surus egitimimi alayim birde 700 tl olan ucreti ne amacla aliyorlar anlamadim gitti yasal soygundan baska birsey degil.
Arkadaşlar 1 adım atarak başlamak lazım eylül ayında kocaeli motofest olacak ilk defa ama kim yapıyo napıyor bilmiyoruz bide bazı gruplarda 250 cc sınırlaması var (gıcık oluyorum bu olaya) arkadaş tanışalım kimse kimseyi nufusuna almıcak maksat güzel zaman geçirebilmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Geçen sene yolava iftar etkinliği sayesinde değerli arkadaşlarla tanıştık ama daha sonrası sanal alem sohbetlerinde kaldı daha aktif olmak lazım
ben zaten gidip kamp kurmayı düşünüyordum free style.. kocaeli mt olarak harika olur. En son geçen yaz kamp kurdum salda golünde vakti geldi benceKomoto düzenliyor olabilir haklısın. Bizde mt kocaeli olarak üzerimize düşeni yapalım en azından oraya gittikmi başka yerden gelmiş gibi olmayalım 2 kişi bi yerde 1 kişi bir yerde
Etkinlik ramazan ayının sonunda doğru toplu iftar etkinliği şeklinde olacak,onun dısında yok.