[Kocaeli - MT]

Yapalım tabide ramazandan 2 hafta sonra yapalım malum bayram tatili biraz sünebilir.

:D Normalde o kadar titreşim varmı yoksa sen tapa gaz geldin ondan mı oldu bu kadar.

Titresim yok,artçım vardi birde deli bi trafik..avcumu oyle bastirmisim ki sanirim kan gitmedi,hala kontra vermek icin avcumu bastiramiyorum gidona :/

d.dereye ugradiginizda bana da haber verin ben gazi oldum uzun yola gidemiyorum :)

Beyler Kocaeli'de Motosiklet.net'te organize olmuş KOMOTO diye bir grup var. Buraları unutmuşlar ama grup bayağı aktif. Etkinlik yapmak istiyorsanız onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Kocaeli İl Temsilcisi
Kocaeli il temsilcisi olarak , inşaallah ramazandan sonra haftalık buluşmalar düzenleyeceğiz arkadaşlar haberiniz olsun . Tekeriniz düz bassın .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kocaeli İl Temsilcisi
Ramazan olduğu için fazla bi gezmece tozmaca yapamıyoruz . Malum sususluk ve şekerin düşmesi , motor kullanmayı zorlaştırıyor . Ramazandan sonra inş. ufak ufak Kocaelimizi hem daha iyi bilmek adına , hemde forum olarak birbirimizi tanımak adına belirli bölgelere geziler düzenleceğiz Allah'ın izniyle . :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Arkadaşlar isterseniz bugün iftardan önce ufak bi buluşma yapalım ne dersiniz ? :) Ramazanın bitmesini beklemeyelim illa.

Ramazan olduğu için fazla bi gezmece tozmaca yapamıyoruz . Malum sususluk ve şekerin düşmesi , motor kullanmayı zorlaştırıyor . Ramazandan sonra inş. ufak ufak Kocaelimizi hem daha iyi bilmek adına , hemde forum olarak birbirimizi tanımak adına belirli bölgelere geziler düzenleceğiz Allah'ın izniyle . :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Arkadaşlar isterseniz bugün iftardan önce ufak bi buluşma yapalım ne dersiniz ? :) Ramazanın bitmesini beklemeyelim illa.

Benide unutmayın yav değirmenderede canım sıkılıyor :D

Yagmur yagmaz ise degirmendere yada golcuk sahilinde denize karsi motorlari cekip oturmak guzel olur :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Baska gelen yok mu? Nete giremeyenlerde vardir telden sms fln atmak lazim yada face ten yazmak. Bende acil isim cikmazsa geliyorum

Uğur ile birlikte Halıdereye gideceğiz . Hafif enduro yapacağız dağlarda , şehirde takılmayacağız haberiniz olsun . :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arazi için ekstra cross motoru düşünüyorum . O zaman Allah ne verdiyse yardıracaz inş. :)

Biz neden daha önce çıkmadık ki araziye :D Şehir içinde manyağıyla,trafiğiyle bos yere ugrasıyor musuz :p

Bu arada bulusmalar ne zaman sayın temsilcim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar