[Kocaeli - MT]

Şuan ilanlarda iki tane kocaelide gsx650f var. Mavi olan derincede, siyah olan izmitte henüz ikisi ilede karşılaşmadım. Ama satın aldığım kişi ile mavi gsx650f in sahibi arkadaşmış. Sen ne kadarlık bir motor bakıyorsun ?

10 lira nakitim var,duruma gore 3bin kredi cekebilirim. Yani 12-12.500 tl arasi birsey bakiyorum. Kışı beklersem o paraya cok temiz fazer alabilirim ama sezonu motorsuz geciririm. Bu kış rusyadaydim simdi de cezaire gitme ihtimalim var yani durumlar karisik,her an hersey olabilir :)

slm izmit mt
hocam sız toplu buluşma ve gezilerde yuksek cc mı arıyorsunuz?
mesala ben aranıza YAMAHA YBR-125 ESD <<ile katılabilirmiyim?
saygılar

Henüz buluşmadık o yüzden birşey aramıyoruz da. Haftaya pazar öğleden sonrası için şansımızı deneyelim. Kimler gelir parmak kaldırsın ? Gelen arkadaşların konumuna göre yer belirleriz.

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde az önce yaptırdım. Az sonra da mailime poliçe gelecekmiş, sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim. Hep destek tam destek :)

Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde az önce yaptırdım. Az sonra da mailime poliçe gelecekmiş, sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim. Hep destek tam destek :)

Arkadasinin yeri nerde? Bende yeni motor aldim bi fiyat alsak? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

Eee kocaeli mt? Siz hayirdir? Hani bulusma?gorusme? E hadi da :)

Serkan,
arkadaş istanbul'da telefon ile arattırabilirim seni. Zaten çağrı merkezinden online satış yapıyorlar, ergo dan yaptı bana, hangisi ucuz denk gelirse işte..

soa

Arkadasinin yeri nerde? Bende yeni motor aldim bi fiyat alsak? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

Eee kocaeli mt? Siz hayirdir? Hani bulusma?gorusme? E hadi da :)

Kardeşim face de gördüm gt250 r mi aldın hayirli olsun kazasız belasiz inşaallah

Kardeşim face de gördüm gt250 r mi aldın hayirli olsun kazasız belasiz inşaallah

Amin Sagolasin kardesim,yaptim yine bi dengesizlik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------

Ramazan bitsin bi buluşma ayarlarız . :) Ben zaten bütün kocaeliyi gezeceğim inş. :)

Herzaman beklerim,bi toplanip yeni eklenenlerle vs tanismak lazim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------

Benimde sigortaci akraba var ama en yuksek o verdigi icin gitmicem bile bu sefer :mad: birde arkadasim var ama onun sisteminde tum sirketler yok. Pazartesi bir sorduralim madem yoksa plakayi cikartamiyorum :) insallah cb gibi 70 tl lere yaptirabilirim :))

Serk21 hadi hayırlı olsun yeni motorun. Artık arkadaşınada kendinede eziyet çektirmezsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------

Başka mesajlarından motoru gördüm gayet güzel duruyor. Büyükşehir belediyesi önünde resim ayrı olmuş :D

Serk21 hadi hayırlı olsun yeni motorun. Artık arkadaşınada kendinede eziyet çektirmezsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------

Başka mesajlarından motoru gördüm gayet güzel duruyor. Büyükşehir belediyesi önünde resim ayrı olmuş :D

Sagolasin tesekkur ederim, motoru aldigim gun istanbul dönüşü keyfinn cafeye abime ugrayip mola verdim :) 2 saat dinlenip d.dereye oyle donebildim :))

Kocaeli İl Temsilcisi
Ramazandan sonra Kocaeli Mt olarak bir buluşma yapalım arkadaşlar . Çok haraketsiziz . :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Ramazandan sonra bütün kocaeliyi gezmeyi düşünüyorum ufak ufak , bölge bölge . Katılmak isteyen arkadaşlar olursa beraber gezip keşifler yapabiliriz hiç gitmediğimiz yerlere Kocaelide .

0zZ

Büyük bir buluşma olmaksızın da turlanabilinir..Hafta içi -sonu 1 saat bir kandıra yapılır gelinir dönüşte gölkayda bir çay,gün batımına doğru bir değirmendere, sabah bir sapanca vb gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar