tamam günay hocam yarın alo derim sana fuara geldiğimde ben istanbuldayım zaten yarın görüşürüz:cat:Nihat sabah ordayım gidiyorum kardeş.
tamam günay hocam yarın alo derim sana fuara geldiğimde ben istanbuldayım zaten yarın görüşürüz:cat:Nihat sabah ordayım gidiyorum kardeş.
işkencenin dibi oldu sana dimi kardeşbu sabah beni 9 buçukta arayıp 50-60 tane motorcuyla kavaltı yaptığını söyleyen günay abiye selamlarFuar fotolarını koyun bekliyorum..
slmlar
izmitte motorun yağ bakımı ve rutin kontrollerini yapacak insaflı bi ustamız var mı? arkadaşlar bakımları nederede yapıyorsunuz? tşk...
Fuar güzeldi bir çok motoru inceleme fırsatı oldum ktm ve ducati haricindeki çoğu motora oturma şansım oldu:mrgreen: aklım moto guzzi v7 racerda kaldı:salut:
Kendi kendime konuşmayayım ya deli dicekler :queen: koray nerlerdesin :flower:
aynen koray bugün yahyakaptanın ordaki bp den yağ almaya geldim birtek orda var bende değiştiricem yaza hazırlıkburadayım kanka, bu aralar çok yoğunum vallahi motorun yağı değişecek onu bile değiştiremiyorum![]()
yok ya ne ölmesi aykut buralardayız bir tanışamadık zatenArkadaşlar Kocaeli öldü mü huuu ?![]()
gri cbf150 var bende gördüğün zaman durdur hacı:queen:Kıs saçlı asker tıraşlı olan bendim üzerimde motorcu mont pantolon vardır genelde![]()