[Kocaeli - MT]

abi bende hava yağışlı olmazsa motorla gidicem ama yağışlı olursa otobüs yada ev arkadaşımı ikna edersem onun arabasıyla gidicez. ama günü belli değil senin telefonun bende var. hafta içi muhtemelen biletleri senden alamam malum iş güç ve havalar. abi en iyisi sen onları başkasına ver benim garanti değil biletler yanmasın, almakta sıkıntı olucak çünkü yinde çok çok teşekkür ederim
sen rahat ol biletleri bi şekilde ulaştırırım sana olmadı perşembe yada cuma akşamı izmit e gelebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Hafta sonu çok kalabalık oluyor ya apaçi tayfasıda toplanınca ne motorlara bakılıyor nede giyim kuşam ben büyük ihtimal cuma giderim:cat:
geçen senede son gün pazar gittim sıkıntı olmadı hatta son gün biraz daha indirimiydi

slm,
venom evoluiton mont ve ls2 riviera kask karar verdim gibi...ekonomik olması önemli.. tavsiyeleriniz nedir
fuarda daha uygun alınır mı? bu havada gözüm pek yemiyor ama ne dersiniz...

http://www.feyizoglu.com/Evolution-Mont_46507.html#0
http://www.feyizoglu.com/OF-560-Riviera-Acik-Kask_47079.html#0
hoşuna gittiyse al bence ama kask tam kapalı olsa daha güvenli olur bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

pazar günü fuara giden varmı:bestmt:

ustalar size bişi sorcam. bende kanuni racer var ve gecen gün zincir koptu bende yaptım ama gergin oldu . bi sıkıntısı olurmu ?

slm kısmetse yarın motorunun satışın alıp gölcükten izmite getirecem ama... nasıl olacak bilemiyorum.. ehliyetin cebimize girmesine 15 gün var daha...
gölcükten bu tarafa gelecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa yarın için süper olur..
5303266296

slm kısmetse yarın motorunun satışın alıp gölcükten izmite getirecem ama... nasıl olacak bilemiyorum.. ehliyetin cebimize girmesine 15 gün var daha...
gölcükten bu tarafa gelecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa yarın için süper olur..
5303266296
olurdum ama çalışıyorum yarın kardeşim selamlar.

hoşuna gittiyse al bence ama kask tam kapalı olsa daha güvenli olur bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

pazar günü fuara giden varmı:bestmt:

malzemeleri körfez motordan aldım.. internet fiyatına ve deneme şansım oldu....

kask olarak ls2 of 560 aldım 75 tl, mont ise prohel zeta 200 tl, eldiven maske 85

kask olarak ls2 of 560 aldım 75 tl, mont ise prohel zeta 200 tl, eldiven maske 85
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

5303266296
hasta olmasaydım 4 ten sonra gelirdim

sağol yasin bademciklerim (filtrelerim) arızalı

geçmiş olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

5303266296

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum, montu xl aldım fena değil, hafifden bi bolluk da var.. L giydim robocop gibi oldum, iyice sardı.. L mı alsaydım diye kafam karıştı eve gelince...

acemiliği atana kadar biraz yoracam sizi kusura bakmayın...

geçmiş olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

ayrıca bir şey daha sormak istiyorum, montu xl aldım fena değil, hafifden bi bolluk da var.. L giydim robocop gibi oldum, iyice sardı.. L mı alsaydım diye kafam karıştı eve gelince...

montun bedeni tamamen sarması lazım.. L beden eğer hareketlerinizi kısıtlamıyorsa tam üstünüze olmuş demektir.. Kesinlikle bolluk olmaması lazım

geçmiş olsun...

çok bol değilse önemli değil bence kışın kalın giyindiğinde rahat edersin

Emrah dün murat ustanın yanındaydım senin motorun şasesiyle ön takımları gördüm o jant süper ya krom kaplama mı değişik duruyo beğendim bayaa :9

Valla o motorun çıkmasına bayaa var gibi ama çok temizdi. Motoru komple sıfırladın mı hazır mı motor aksamı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar