[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İrfan ağabey'e bu akşam bizleri konuk ettiği için,misafirperliği için çok teşekkürler..
Aykut ve Günay abiye de ayrıca teşekkürler,oldukça hoş bir akşam oldu..

izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
motor 4000 km de ve oldukça temiz.. bir iki ufak iş dışında sorunsuz duruyor...
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...

hayırlı olsun Allah kaza bela vermez inş. ben canta olarak daha yenı aldım 2 adet yanlara bıtanede öne sosıs canta internetten 85 mılyona aldım gayette hosuma gıttı benim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:) mct 250,

izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
motor 4000 km de ve oldukça temiz.. bir iki ufak iş dışında sorunsuz duruyor...
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...

Hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

Orjinal hava filtresi 25 tl civarı olması gerek,buji için de henüz erken bence 4.000 km. Tabi ateşleme de sorunlar varsa bilemeyeceğim.. Yağ olarak da 10/40 kullanabilirsiniz..

Bu gün yollar motor doluydu :) değirmendereye doğru giden 3 kişi vardı sanırım buradan :)

Kocaeli Mt ; Fuara nasıl ve ne zaman gidiyorsunuz?

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Yasin ; rotayı yaptım kardeşim :) Havaların düzelmesi ile birlikte akıyoruz

Üçgen yapacağız toplamda 220 km falan.. sen biraz isyan edersin o kadar :)
Sabah erkenden çıkarız ,zamandan kazanırız.. Hatta bi abant bile yapmamız lazım :)
yapalım valla isyan etmem ya alışdım artık oturuş posizyonuna. bi keresinde izmitten istanbul çorlu keşan çanakkale bandırma yaptım rahatdı :p

temiz olsun yeter zaten boya yapacaz izmirde var pahalı ingilterede var hesaplı
çin malı gani piyasada ama çin malı istemiyorum büyük ihtimal dışardan gelecek

vf750 magna grenajsız 2000 zx6r benim arkadaşlardı bide çağdaş internet cafe önünde GSXR 1100 sinan abi vardı benim kaydettiklerim bunlar

Aynen hocam bende gördüm d.dere gölcükte onları bide d.derede srad vardı çağdaşın önünde bide beyaz motor var yarış grenajlı oda d.dere gölcük turu yaptı durdu. bide bu gün ışıklarda 5-6 tane motorcu gördüm 600rr, ktm, v.strom felan :)

Bu arada kocaeli MT artık buluşuyor ya sanal ortamdan gerçek hayata geçebildik nihayet. Koray abiyle tanıştık sağolsun geldi yanıma irfan aganın yanına gittik c.tesi günü uğur ben günay abi felan. Salı gününden sonra hatta pzt günü hava sağnak yağışlı salı günü kar geliyor bu hafta öyle gidiyo bakalım hafta sonu nasıl olcak . Ben pazar izinliyimi inş. hava güzel olur :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar