izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
motor 4000 km de ve oldukça temiz.. bir iki ufak iş dışında sorunsuz duruyor...
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...
mct 250,
izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
motor 4000 km de ve oldukça temiz.. bir iki ufak iş dışında sorunsuz duruyor...
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...
vf750 magna grenajsız 2000 zx6r benim arkadaşlardı bide çağdaş internet cafe önünde GSXR 1100 sinan abi vardı benim kaydettiklerim bunlarBu gün yollar motor doluydudeğirmendereye doğru giden 3 kişi vardı sanırım buradan
![]()
Kocaeli Mt ; Fuara nasıl ve ne zaman gidiyorsunuz?
Yasin ; rotayı yaptım kardeşimHavaların düzelmesi ile birlikte akıyoruz [/B]
oo hem kefken hem şile süper olucak![]()
dönsün tekerler :flower:
yapalım valla isyan etmem ya alışdım artık oturuş posizyonuna. bi keresinde izmitten istanbul çorlu keşan çanakkale bandırma yaptım rahatdıÜçgen yapacağız toplamda 220 km falan.. sen biraz isyan edersin o kadar
Sabah erkenden çıkarız ,zamandan kazanırız.. Hatta bi abant bile yapmamız lazım![]()
yapalım valla isyan etmem ya alışdım artık oturuş posizyonuna. bi keresinde izmitten istanbul çorlu keşan çanakkale bandırma yaptım rahatdı![]()
şimdi ben sorucaktım da 73 saniye bekle dediEmrah, senin motorun akıbeti ne oldu![]()
moruk siz önden gidin ben size yetişirim:queen:Emrah, senin motorun akıbeti ne oldu![]()
moruk siz önden gidin ben size yetişirim:queen:
usta işbaşı yaptı başladık 1 ay içinde teker döner inşallah tek sıkıntım grenajları
temiz olsun yeter zaten boya yapacaz izmirde var pahalı ingilterede var hesaplı
çin malı gani piyasada ama çin malı istemiyorum büyük ihtimal dışardan gelecek
vf750 magna grenajsız 2000 zx6r benim arkadaşlardı bide çağdaş internet cafe önünde GSXR 1100 sinan abi vardı benim kaydettiklerim bunlar