[Kocaeli - MT]

arkadaslar cbf 500 için İZMİT'TEN akü alıcam fakat dükkan onerınız var mı ? dandik bi ürün almak ıstemıyorum fakat ızmıtte pek bıyer de bılmıyorum.onerılerınız varsa beklıyorum.sımdıden tesekkurler..

Şişman motor işinizi görür.. Zaten önemli olan ürünleri sipariş üzerine getiriyor.. Yamaha bayisidir..Bulvar caddesinde

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:16 ----------

sürekli yolum düşüyor koray hangi bp yani nerede?p.tesi full izmitteyim zaten.. Ya aynı olduğunu hatta diğer markalarla çok farkı olmadığını meseleğim olarakta biliyorum ama maksat içimiz rahat etsin başka bişi değil:thumleft:

Yahya kaptan girişindeki bp yi biliyormusun.. orada var nihat..

arkadaslar cbf 500 için İZMİT'TEN akü alıcam fakat dükkan onerınız var mı ? dandik bi ürün almak ıstemıyorum fakat ızmıtte pek bıyer de bılmıyorum.onerılerınız varsa beklıyorum.sımdıden tesekkurler..
hocam izmitte benim bildiğim körfez motor var fazla motorcu yok zaten izmitte birde yamaha şişman motor var ikisindede akü bulabilirsin ama benden sana tavsiye ikisindende fiyat al önce hangisi uygunsa ondan al:cat: körfez motor kandıra sapağı var shell den yukarı doğru çıkarken sağda kalıyor.

bp lerin çofunda yok bu yag hatta sorsan haberleri bile yok bn pendik kipadan alıyorum orada bulacagım hiç aklıma gelmezdi tesadüf oldu yakınlarında kipa varsa bak yüksek ihtimal vardır..

bp lerin çofunda yok bu yag hatta sorsan haberleri bile yok bn pendik kipadan alıyorum orada bulacagım hiç aklıma gelmezdi tesadüf oldu yakınlarında kipa varsa bak yüksek ihtimal vardır..
derincede var hiç aklıma gelmemişti genelde alış verişi ordan yaparız gidince unutmazsam bakıyım saol:cat:

izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
motor 4000 km de ve oldukça temiz.. bir iki ufak iş dışında sorunsuz duruyor...
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...

heyecandan motorun modelini yazmayı unuttunuz sanırım:) hayırlı olsun.

:) mct 250,

izmitten slmlar
bugün itibariyle motorumu almış bulunuyorum, kısmetse hafta içi satış işini bitereceğim... ilk motorum olacak fazla tecrübem.. yok..
sizlerden ricam..
motorun hava filtresi, buji ve yağ değişimini yapacağım. ne tıavsiye edersiniz ve ne kadar vermeliyim.. malum acemilik olunca...
ayrıca arka çantalar için orjinali sağ sol 120 tl filan sitede... deri nasıl durur bilemiyorum, deri için fiyat ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
tşkler...

Son düzenleme:
:) mct 250,

izmitten slmlar
sizlerden ricam..
tşkler...

hayırlı olsun halil; allah kaza bela vermesin.. Toplu gezilerde aramızdan olman dileği ile :)

herkese iyi akşamlar.benim arkadaşın cbf500'ünün aküsünü 2 ay önce sıfır aldık.şimdi tekrar ölmüş akü.sanırım bayat akü kakaladılar bize.kocaelide akü nereden alınır?iyisi nasıl bulunur?şimdiden teşekkürler cevaplar için

inşallah acemiliğimiz atalım hep beraber oluruz...
stilo.tr nin mod ve kurucu üyesiyim, stilo için nerelere gitmedik, inşallah motorla da gideriz..

Kocaeli İl Temsilcisi
herkese iyi akşamlar.benim arkadaşın cbf500'ünün aküsünü 2 ay önce sıfır aldık.şimdi tekrar ölmüş akü.sanırım bayat akü kakaladılar bize.kocaelide akü nereden alınır?iyisi nasıl bulunur?şimdiden teşekkürler cevaplar için

sanayi sitesinde mutlu akü :) girişte 50 metre ilerde sağda.

sanayi sitesinde mutlu akü :) girişte 50 metre ilerde sağda.

çok sağol abicim.gerçekten bazen kilitleniyor insanın kafası.hiç aklımıza gelmedi sanayiye gitmek.ne yalan söyleyeyim utandım bak şimdi :santa: illa motorcuya taktırmak mecburiyetimiz var gibi gittik bulvardaki motorculara kazıklandık.2 ay sonra akü ölü diye götürdük, garanti dışı dediler.çok teşekkür ettim.en kısa zamanda gidecez sanayiiye :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar