Kocaeli İl Temsilcisi
sağol aykut işte onun yüzünden uyuyamıyorum uykularım kaçıyo biran evvel çıksa
hadi be olm ya gına geldi daraldık çıkar şumotürü artık gezek yahu yaz geliyo
sağol aykut işte onun yüzünden uyuyamıyorum uykularım kaçıyo biran evvel çıksa
tek eksik sağ sol bide kafa grenajı başka eksiği yok makinası hazır sadece bindirilip sıkılacak kutu gibi hazırValla o motorun çıkmasına bayaa var gibi ama çok temizdi. Motoru komple sıfırladın mı hazır mı motor aksamı ?
abi arada değişiriz rahat ol yatak sarmasından iyidir:queen:hadi be olm ya gına geldi daraldık çıkar şumotürü artık gezek yahu yaz geliyosözünü unutma bi tur vercen heeee yoksa şeker atarım drpona bak dimedi dime :cherry:
tek eksik sağ sol bide kafa grenajı başka eksiği yok makinası hazır sadece bindirilip sıkılacak kutu gibi hazır
ben pazar günü gidiyorumcumartesi fuardayım kısmetse bizden kimler geliyor
cumartesi fuardayım kısmetse bizden kimler geliyor
mesaj attım kardeş 2 adet bilete ihtiyacım varßyD€wİll_41;2594787' Alıntı:bende 2 tane bılet var arkadaslar ben gıdemıcem yanmasın isteyen olursa verebılırım msj atması yeter
ßyD€wİll_41;2594787' Alıntı:bende 2 tane bılet var arkadaslar ben gıdemıcem yanmasın isteyen olursa verebılırım msj atması yeter
slm kısmetse yarın motorunun satışın alıp gölcükten izmite getirecem ama... nasıl olacak bilemiyorum.. ehliyetin cebimize girmesine 15 gün var daha...
gölcükten bu tarafa gelecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa yarın için süper olur..
5303266296
Arkadaşlar iki teker maceramın ilk elemesini CBF 250 ile geçtim ve sattım. Yeni maceralarda görüşelim bakalım yeni rakibim yani motorum ne olacak![]()
Arkadaşlar iki teker maceramın ilk elemesini CBF 250 ile geçtim ve sattım. Yeni maceralarda görüşelim bakalım yeni rakibim yani motorum ne olacak![]()
hayırlı olsun en son sattığım motorumdu özledim şimdi haa:queen:Arkadaşlar iki teker maceramın ilk elemesini CBF 250 ile geçtim ve sattım. Yeni maceralarda görüşelim bakalım yeni rakibim yani motorum ne olacak![]()
Nihat sabah ordayım gidiyorum kardeş.arkadaslar ben yarin fuardayim yarin giden varsa (c.tesi) bulusalim goruselim gidenler haber verirse sevinirim:cat: