[Kocaeli - MT]

Kocaeli İl Temsilcisi
sağol aykut işte onun yüzünden uyuyamıyorum uykularım kaçıyo biran evvel çıksa

hadi be olm ya gına geldi daraldık çıkar şumotürü artık gezek yahu yaz geliyo:) sözünü unutma bi tur vercen heeee yoksa şeker atarım drpona bak dimedi dime :cherry:

Valla o motorun çıkmasına bayaa var gibi ama çok temizdi. Motoru komple sıfırladın mı hazır mı motor aksamı ?
tek eksik sağ sol bide kafa grenajı başka eksiği yok makinası hazır sadece bindirilip sıkılacak kutu gibi hazır

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

hadi be olm ya gına geldi daraldık çıkar şumotürü artık gezek yahu yaz geliyo:) sözünü unutma bi tur vercen heeee yoksa şeker atarım drpona bak dimedi dime :cherry:
abi arada değişiriz rahat ol yatak sarmasından iyidir:queen:

tek eksik sağ sol bide kafa grenajı başka eksiği yok makinası hazır sadece bindirilip sıkılacak kutu gibi hazır

o o zaman iyyimşi senin yerinde olsam kafa grenajını takmadan binerdim çok şekil duruyo racing makinalar stunt tarzı :) şunu gibi

scaled.php

rq7

ßyD€wİll_41;2594787' Alıntı:
bende 2 tane bılet var arkadaslar ben gıdemıcem yanmasın isteyen olursa verebılırım msj atması yeter
mesaj attım kardeş 2 adet bilete ihtiyacım var

ßyD€wİll_41;2594787' Alıntı:
bende 2 tane bılet var arkadaslar ben gıdemıcem yanmasın isteyen olursa verebılırım msj atması yeter

Dostum gölcükteyim 2 adet biletini alabilirim kız arkadaşımla gidicem

slm kısmetse yarın motorunun satışın alıp gölcükten izmite getirecem ama... nasıl olacak bilemiyorum.. ehliyetin cebimize girmesine 15 gün var daha...
gölcükten bu tarafa gelecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa yarın için süper olur..
5303266296

hava muhalefetinden p.tesiye kaldı. :(

Arkadaşlar iki teker maceramın ilk elemesini CBF 250 ile geçtim ve sattım. Yeni maceralarda görüşelim bakalım yeni rakibim yani motorum ne olacak :)

Arkadaşlar elimde 2 adet fazla bilet var ihtiyaç sahiplarine duyurulur..Ben yarın gidiyorum fuara, isteyen benden bugün alabilir..

rq7

bana bilet lazımdı ama ben ßyD€wİll_41 nickli arkadaştan bugün aldım sağolsun hem tanışmış olduk, galiba ayktcnknyr de 2 adet bilet arıyordu temin ettimi bilmiyorum.

arkadaslar ben yarin fuardayim yarin giden varsa (c.tesi) bulusalim goruselim gidenler haber verirse sevinirim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar