[Kocaeli - MT]

günaydın herkeze arkadaşlar size bi bilgi vermek istiyorum fuarla ılgılı bılet ısteyen hudson derının sıtesınden iletişim formundan onlara mesaj atsınlar motorsıklet.net uyesıyım dıye ben 2 gun önce maıl attım bugun bana 2 tane fuar bıletı yollamıslar bedavaya haberınız olsun istedim.
aynen benim biletlerde bugün geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selamlar,
Sakarya dan yazıyorum, Bimsa ya gitmem gerekli, nerede tarif edebilir misiniz ? Sakarya dan geleceğim, benim bildiğim Bimsa E5 ten İzmit e giderken Özdilek i geçince sağda kalıyor doğrumuyum ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar selamlar,
Sakarya dan yazıyorum, Bimsa ya gitmem gerekli, nerede tarif edebilir misiniz ? Sakarya dan geleceğim, benim bildiğim Bimsa E5 ten İzmit e giderken Özdilek i geçince sağda kalıyor doğrumuyum ?

Bimsa'yı net bilmiyorum ama,Özdilek'i geçince sağda,sabancının fabrikaları başlıyor. O civarda olması muhtemel.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Uğur bey.

yok yok motoruna kanat taktık öyle gitti :cherry:

Abi c.tesi hava sağnak yağışlı gösteriyo ama büyük ihtimal biz yinede gelcez komutanla uğur da gelcek inşallah :) irfan abeeeyyy çaya bizide kat he payımızı koy :)

Koray abi bu arada Gölcükteyim abi ben askeri tersane kapısının karşısında Burger King ;)

Abi c.tesi hava sağnak yağışlı gösteriyo ama büyük ihtimal biz yinede gelcez komutanla uğur da gelcek inşallah :) irfan abeeeyyy çaya bizide kat he payımızı koy :)

Koray abi bu arada Gölcükteyim abi ben askeri tersane kapısının karşısında Burger King ;)

Tamam aykut, inşallah bi gün uğrarım sana :)

Kocaeli İl Temsilcisi

tamam tamam ben şekerlerini attım seninki kaç şeker olsun ?:cherry:

Arkadaşlar izmit-gölcükte castrol power 1 4t 10w-40 yağ nerden bulabilirim? Bugün izmit sanayideydim castrol bayisine gittim onlarda yoktu:pale: adam magnetec var dedi araba yağı o dedim olsun abi daha iyi işte motor daha iyi gider dedi güldüm geçtim:queen: izmitte yada gölcükte satan bir yer varsa yardımınızı bekliyorum.

Arkadaşlar izmit-gölcükte castrol power 1 4t 10w-40 yağ nerden bulabilirim? Bugün izmit sanayideydim castrol bayisine gittim onlarda yoktu:pale: adam magnetec var dedi araba yağı o dedim olsun abi daha iyi işte motor daha iyi gider dedi güldüm geçtim:queen: izmitte yada gölcükte satan bir yer varsa yardımınızı bekliyorum.

eğer izmite yolun düşerse bizim burada ki bp satıyor.. bende bundan kullanıyorum ama şunu belirteyim hepsi aynı kandırmaca..
castrol 4 zamanlı 10/40 yağ , yağdır.. power i falan hikaye.. normal castrol 10/40 4 zamanlı koysanda olur

arkadaslar cbf 500 için İZMİT'TEN akü alıcam fakat dükkan onerınız var mı ? dandik bi ürün almak ıstemıyorum fakat ızmıtte pek bıyer de bılmıyorum.onerılerınız varsa beklıyorum.sımdıden tesekkurler..

Son düzenleme:
eğer izmite yolun düşerse bizim burada ki bp satıyor.. bende bundan kullanıyorum ama şunu belirteyim hepsi aynı kandırmaca..
castrol 4 zamanlı 10/40 yağ , yağdır.. power i falan hikaye.. normal castrol 10/40 4 zamanlı koysanda olur
sürekli yolum düşüyor koray hangi bp yani nerede?p.tesi full izmitteyim zaten.. Ya aynı olduğunu hatta diğer markalarla çok farkı olmadığını meseleğim olarakta biliyorum ama maksat içimiz rahat etsin başka bişi değil:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar