Arkadaşlar biz izmitte kaç kişiyiz?
İzmit / Kocaeli bölgesinde olan üye arkadaşlarımız bu mesaja bir cevap verirse sevinirim, en azından arada bir bizde organize olalım bizde sucuk yiyelim bizim diğer MT'ci arkadaşlardan neyimiz eksik
Şaka bir yana izmitte kaç kişi olduğumuzu merak ediyorum cidden
Atlayım Motora geleyim
Ama cok yakıyor Bu CBR
EN iyisi otobüs ile getirmek :mrgreen:
gel gel senin motoru az yakan bişeyle takaslarız![]()
Ahahahwalla benimki çok yakıyor bende o yüzden sağa sola gidemiyorum
şimdi toplamda 4 kişimiyiz arkadaşlar koca forumda izmitli olan?
İzmit / Kocaeli bölgesinde olan üye arkadaşlarımız bu mesaja bir cevap verirse sevinirim, en azından arada bir bizde organize olalım bizde sucuk yiyelim bizim diğer MT'ci arkadaşlardan neyimiz eksik
Anıl sen madem şubat gibi ehliyetini alıyorsun getir motorunu dönerken memleketten?
Arkadaşlar biraz daha kendimizi tanıtarak şu konuda kesinleşelim kaç kişiyiz.
Her cevap yazan bir öncekinden alıntı yapsınki en sonunda hepsi bir mesajda birleşsin arkdaşlar.
Benim adım Çağrı Aksu, adliyenin bir ön sokağında DestekTeknik isminde bir bilişim firmam var, 27 yaşındayım, Ömer Kerem ve Kenan diye 3 kardeşim sayılcak motorcu arkadaşım daha var, haftasonları çok sıkıldığım için arada bir buluşalım derim arkadaşlar.
vay vay genclerebak canladırmışınız sayfayı :cat: okan kardeş artık takılmıyon bizim gibi ihtiyar larlaya yazdım deftere hadibendende selam olsun karamürselden kocaeliye doruyerdesiniz tekeriniz düz basın kazasız hayırlı günler:rendeer: benzini bahane eden dogan kardeş tüp takak :queen: olum laniye aldınız cok benzin yakanı harelde yakacak altımızda 4 silindir devleti kalkındırcaz :cherry: