[Kocaeli - MT]

kocaelide etkinlik manyağı Metin,ben birde doğan var fakat doğan şuan rizede. 2 kişi yaz sen yine metinle beni doğanıda yedeklere yazın =)

+1 cagrıaksu
+2 anil89tas :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

Arkadaşlar biz izmitte kaç kişiyiz?
İzmit / Kocaeli bölgesinde olan üye arkadaşlarımız bu mesaja bir cevap verirse sevinirim, en azından arada bir bizde organize olalım bizde sucuk yiyelim bizim diğer MT'ci arkadaşlardan neyimiz eksik :)

Şaka bir yana izmitte kaç kişi olduğumuzu merak ediyorum cidden

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Atlayım Motora geleyim :)
Ama cok yakıyor Bu CBR :)
EN iyisi otobüs ile getirmek :mrgreen:

malesef öyle.umarım havalar ısınınca canlanır.cagrı hocam seninle karşılaşmış olma ihtimalimiz var.ben her gördüğüm cruiser motorun yanına gidip dakikalarca bir sağına bir soluna bakar dururum :cherry: sahibi tedirgin olup "hayır mı bilader?beğendiysen al götür" diyene kadar :queen: ottomon cafede takılan ağır abileri tanıyorsundur

Ahahah :) walla benimki çok yakıyor bende o yüzden sağa sola gidemiyorum :)

şimdi toplamda 4 kişimiyiz arkadaşlar koca forumda izmitli olan?

seninkinide takaslayak =) ben çok yakan motorları hiç yakan motorlarla takaslama uzmanıyım =) misal kawasaki VN1500 ü yollayıp jinlun 150 almak =)
sizin harleyi 250 lik bi regal raptorla çako senin cbr ı da cbr 125 le takaslayalım :D

İzmit / Kocaeli bölgesinde olan üye arkadaşlarımız bu mesaja bir cevap verirse sevinirim, en azından arada bir bizde organize olalım bizde sucuk yiyelim bizim diğer MT'ci arkadaşlardan neyimiz eksik :)

biz burdayız , siz nerdesiniz :)

bende karamürseldenim arkadaşlar herhangi bir aktivite durumunda Alper41 le 2 motosiklet olarak katılabiliriz...

Anıl sen madem şubat gibi ehliyetini alıyorsun getir motorunu dönerken memleketten?

Arkadaşlar biraz daha kendimizi tanıtarak şu konuda kesinleşelim kaç kişiyiz.
Her cevap yazan bir öncekinden alıntı yapsınki en sonunda hepsi bir mesajda birleşsin arkdaşlar.

Benim adım Çağrı Aksu, adliyenin bir ön sokağında DestekTeknik isminde bir bilişim firmam var, 27 yaşındayım, Ömer Kerem ve Kenan diye 3 kardeşim sayılcak motorcu arkadaşım daha var, haftasonları çok sıkıldığım için arada bir buluşalım derim arkadaşlar.

Anıl sen madem şubat gibi ehliyetini alıyorsun getir motorunu dönerken memleketten?

Arkadaşlar biraz daha kendimizi tanıtarak şu konuda kesinleşelim kaç kişiyiz.
Her cevap yazan bir öncekinden alıntı yapsınki en sonunda hepsi bir mesajda birleşsin arkdaşlar.

Benim adım Çağrı Aksu, adliyenin bir ön sokağında DestekTeknik isminde bir bilişim firmam var, 27 yaşındayım, Ömer Kerem ve Kenan diye 3 kardeşim sayılcak motorcu arkadaşım daha var, haftasonları çok sıkıldığım için arada bir buluşalım derim arkadaşlar.

ben Anıl Taşdemir.Kocaeli üniversitesi mimarlık bölümü öğrencisiyim.3 yıldır kocaelideyim.memleketim Antalya.motorumu getirmeyi çok istiyorum ama arabyla bile 8 saat sürüyor yol.yani 2 güne bölmem gerekiyor yolu.kış günü çok zor olur diye korkuyorum.yoksa motorsuzluk canıma yetti :pr: ama buradaki her buluşmanıza katılmaktan mutluluk duyarım.iyi haberlerinizi bekliyorum

ben Alper TURAN , bu kadar yeter :D
bi ara sizi karamürselde ağırlamayı çok isterim.
okkan ve ben hep birlikte köylerden iznik'e süreriz ?

selamlar ben okan YÖNET karamürselde yasıyorum kocaeli ünivde okuyorum ayrıca turizmde çalısıyorum bos oldugum zamanlarda kmürselden alper41 kardeşimle motorla heryere her etkinliğe katılabiliriz saygılar...

vay vay genclerebak canladırmışınız sayfayı :cat: okan kardeş artık takılmıyon bizim gibi ihtiyar larlaya yazdım deftere hadibendende selam olsun karamürselden kocaeliye doruyerdesiniz tekeriniz düz basın kazasız hayırlı günler:rendeer: benzini bahane eden dogan kardeş tüp takak :queen: olum laniye aldınız cok benzin yakanı harelde yakacak altımızda 4 silindir devleti kalkındırcaz :cherry:

vay vay genclerebak canladırmışınız sayfayı :cat: okan kardeş artık takılmıyon bizim gibi ihtiyar larlaya yazdım deftere hadibendende selam olsun karamürselden kocaeliye doruyerdesiniz tekeriniz düz basın kazasız hayırlı günler:rendeer: benzini bahane eden dogan kardeş tüp takak :queen: olum laniye aldınız cok benzin yakanı harelde yakacak altımızda 4 silindir devleti kalkındırcaz :cherry:

hulisi abi sizi unuturmuyum hiç yaa hele bi yaz gelsinde zaten bu aralar gezi olsa bile size katılamıyorum hafta sonları işten ama havalar bi açsın abi gezeriz insallah yine yaa:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar