[Kocaeli - MT]

Valla hocam bu cumartesi arkadaşlarım geliyo Srad750'yle İzmir'den..:) Güzel bi tanışma ortamı olabilir aslında.. :bounce:

kawabanga kardeşim gazanfer bilgedeydim dün daha orda motosikletli arkadaşlar gördüm her gece dolaşmaya çıkıyorlar ordaki caminin oralarda gençler siyah YBR var sanırım altlarında yada TVS tam kesemedim karanlıkta...

Malesef ehliyeti aldıktan sonra inşallah şu an ehliyet kursuna gidiyorum aynı zamanda para biriktiriyorum =)

Vayy vayy duygu selı bastı bır an.
Memleketımın motorcu toplulugu.
Ben de Körfez'den. Izmıt dıyelım suna.

Yav arkadaş hergün Gölcük D-130 dan vızır vızır motosikletler geçiyor kimse mi yok KOCAELİ'den ...

serkan nbr ya gorusemıyoruz goruselım bı ara hafta sonu iş çıkmazsa gelırım degırmendereye he bu arada motoru degıstırdım beyaz jawa style aldım :)

serkan nbr ya gorusemıyoruz goruselım bı ara hafta sonu iş çıkmazsa gelırım degırmendereye he bu arada motoru degıstırdım beyaz jawa style aldım :)

iyidir metin =) wallahi görüşemiyoruz,ben işlerden dolayı nefes alamıyorum sanırım sizde üretime mi başladınız ne yaptınız =) gece 4 te çıktım mesaiden günlerdir sabah 8 gece 4 =) para biriktiriyorum motoru yenilicem =)

iyidir metin =) wallahi görüşemiyoruz,ben işlerden dolayı nefes alamıyorum sanırım sizde üretime mi başladınız ne yaptınız =) gece 4 te çıktım mesaiden günlerdir sabah 8 gece 4 =) para biriktiriyorum motoru yenilicem =)

naptın sen ya sabah 8 gece 4 ne iş yapıyorsun kendıne yazık ya

Bende Darıcadayım. Gebzeden birkaç kişi gçrüyorum arada. Haftasonları hava güzel olduğu zamanlarda dolaşıyorum.

nedemek?

Neyse bir motor buldum regar raptor 250E-9 motor iyi durumda 2006 modeller içindeki belki en toplusu ama satan kişi buna 4-5 sene binmeyi düşünme motor çin malı cünkü dedi yani nedemek istedi motoru 4-5 sene sonra aldığımın yarı fiyatına satamam mı hurdaya mı ayırmam gerekir?

Neyse bir motor buldum regar raptor 250E-9 motor iyi durumda 2006 modeller içindeki belki en toplusu ama satan kişi buna 4-5 sene binmeyi düşünme motor çin malı cünkü dedi yani nedemek istedi motoru 4-5 sene sonra aldığımın yarı fiyatına satamam mı hurdaya mı ayırmam gerekir?

zaten alıp bi süre kullandıktan sonra 4-5 yıl binmek istemiceksin merak etme , sonuçta 5 yasında çin motoru masraf çıkarmaya basladımı sende onu elden çıkarmak isticeksin ve istisna bir durum olmazsa aldığın fiyatın altına satarsın .....

Son düzenleme:
zaten alıp bi süre kullandıktan sonra 4-5 yıl binmek istemiceksin merak etme , sonuçta 5 yasında çin motoru masraf çıkarmaya basladımı sende onu elden çıkarmak isticeksin ve istisna bir durum olmazsa aldığın fiyatın altına satarsın .....

KIş geldi motorlar garaja formlarada pek uğrayan yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar