Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Arkadaşlar selamlar. Bugün bi kazaya karıştım sağ şeritte iken yol daraldığı solumda araç olduğu için aniden durmam gerekti arkadan gelen şahıs bana vurup motoru altımdan uçurdu trafik sıkışık olduğu için numarasını verip ilerde buluşalım dedi. Bende şahıs orada iken plakasını verdiği zararı videoya alıp oradan uzaklaştım aradan yarım saat geçti şahıs beni engellemiş telefonları açmıyor nasıl bi yol izlemek gerekir?

Motosikleti
Voge 250RR
Arkadaşlar selamlar. Bugün bi kazaya karıştım sağ şeritte iken yol daraldığı solumda araç olduğu için aniden durmam gerekti arkadan gelen şahıs bana vurup motoru altımdan uçurdu trafik sıkışık olduğu için numarasını verip ilerde buluşalım dedi. Bende şahıs orada iken plakasını verdiği zararı videoya alıp oradan uzaklaştım aradan yarım saat geçti şahıs beni engellemiş telefonları açmıyor nasıl bi yol izlemek gerekir?
Kazayı kaydeden kameralar var mı bölgede? Varsa kaçtığı için bırak üzülmeyi hatta sevinebilirsin bile..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayır bende bişey yok.
Git devlet hastanesi aciline, feryat figan et, dizlerim tutmuyor, elim çalışmıyor diye ağla zırla. İlla ki röntgen Mr falan çekip bir şeyler yapacaklar, bir şey bulunmayacaktır. Sorun değil. Sonra o raporla git şikayetinde bulun, videoyu karıştırma, trafikte tartışma yaşadık, beni bilerek düşürdü ve kaçtı olarak ifade ver.

Git devlet hastanesi aciline, feryat figan et, dizlerim tutmuyor, elim çalışmıyor diye ağla zırla. İlla ki röntgen Mr falan çekip bir şeyler yapacaklar, bir şey bulunmayacaktır. Sorun değil. Sonra o raporla git şikayetinde bulun, videoyu karıştırma, trafikte tartışma yaşadık, beni bilerek düşürdü ve kaçtı olarak ifade ver.
Abi gitmeden kolunu da koparsın güzel tazminat alır

Motosikleti
Voge 250RR
D100'de oldu olay maps'ten baktım kamera görünmüyor ortalıklarda benim kazadan hemen sonra videom mevcut şahıs numarasını verip gitti sadece.
Git o bölgenin karakoluna ifade ver elinde ne kanıt varsa tel no her şey işler ver. Onlar bulur, üstüne bir de para cezasına çarptırılıyor olay yerini terk edip tutanak tutmadığı için. Bir de yaralandıysan adli vakaya döner taksirli yaralamadan yargılanır.

Hocam görünmeyen bi yerde kamera varsa yalan beyanda bulunduğum için ben ceza alabilirim ama?

Motosikleti
Voge 250RR
Hocam görünmeyen bi yerde kamera varsa yalan beyanda bulunduğum için ben ceza alabilirim ama?
Yalan ifade verme hiçbir şeyin yoksa yaralamalıya çevirmene gerek yok zaten 46.000 lira idari para cezası ödeyecek. Hastanede alınan sonuçlarda zaten hiçbir şeyin olmadığı da gözükecek boşuna kendini yormuş olursun kısacası. Senin yapman gereken tek şey eğer yapmadıysan acilen gidip ifade vermek buraya mesaj yazmayı bırakıp.

Yalan ifade verme hiçbir şeyin yoksa yaralamalıya çevirmene gerek yok zaten 46.000 lira idari para cezası ödeyecek. Hastanede alınan sonuçlarda zaten hiçbir şeyin olmadığı da gözükecek boşuna kendini yormuş olursun kısacası. Senin yapman gereken tek şey eğer yapmadıysan acilen gidip ifade vermek buraya mesaj yazmayı bırakıp.
Hocam 1-2 gün şahsı arayıp görüşmeye çalıştım engellemiş beni heryerden mesajlarada bakmıyor yarın gidip en yakın karakoldan sikayetçi olacağım ben vurduğu zaman tutanak tutaklım veya hasarı öde git dedim ilerde buluşalım dedi trafik sıkıştı numara verdi gidiş o gidiş daha ulaşamadım şahsa şimdi polis demesin tutanak tutmanız lazımdı diye.
Öyle bişey dese bile polis şahıs bu anlattığım durumda kaçmış sayılmıyor mu? Kolundan tutup dur gitme diyemem ki bende zaten..

Motosikleti
K 1600 GTL
Hocam 1-2 gün şahsı arayıp görüşmeye çalıştım engellemiş beni heryerden mesajlarada bakmıyor yarın gidip en yakın karakoldan sikayetçi olacağım ben vurduğu zaman tutanak tutaklım veya hasarı öde git dedim ilerde buluşalım dedi trafik sıkıştı numara verdi gidiş o gidiş daha ulaşamadım şahsa şimdi polis demesin tutanak tutmanız lazımdı diye.
Öyle bişey dese bile polis şahıs bu anlattığım durumda kaçmış sayılmıyor mu? Kolundan tutup dur gitme diyemem ki bende zaten..
Kaçtı diyeceksin zaten

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
çarpan vatandaşın kafası da bi hoşmuş ya.
telefonu engelleyince yasal sorumluluklardan muaf mı olduğunu sanıyor. :)
gelişmeleri ve sonucu bekliyoruz.

Bu işi karakola gidip şikayet etmek çözer. Birkaç aracın karıştığı bir kaza yaptık. Önce arkadaki araç benim arabaya, ben de bunun etkisiyle öndeki araca vurdum. Arkadaki kavga çıkardı. Biz birbirimize daldık. O arada öndeki korkmuş kaçmış. Karakola gidip ifade vermiş. Filan plakalı araç sahibi bana vurdu, kaçtı demiş. Arbededen sonra ortalık sakinleşti. Arabama bakınca radyatörün dağıldığını farkedip arabamı kaza yerinin yanındaki petrol istasyonuna bıraktım. Gece geç saat olunca ertesi sabah çekici çağırırım diyerek eve gittim. Sabah geldiğimde arabamı bulamadım. Öndeki kaçan herifin şikayetinden yola çıkıp, arabamı bulmuş, bağlayıp oto parka çekmişler. Herifi bulup ikna ettim. Usta getirip otoparkta radyatör değiştirtip, arabayı sanayiye çekmiştim.
Bu işin uygun yolu senin gidip karakola şikayet etmendir. Olayı da her nasıl olduysa aynen anlatman doğru olur.

Hocam senden korkulur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar