[Kocaeli - MT]

16 mayıs izmit halk evi önunde saat10.30da yuvacık gezisi icin gelecek arkadaşlar orada bulunabilir :) istanbul dangelecek arkadaşlarla buluşma noktası halk evined toplanım hep beraber gidilecek diye bildirildi karamürselden gidecek arkadaşlarda saat 9.30da batonikte hazır bulunsun kalkamayanı evinden itinayla uyandırılır.:queen: 10.30 zakadar ancagider bizim uyuyan güzeler yoldan katılacak arkadaşlar katılabilir :cat: şimdiden iyi eylenceler

selamlar kocaeli...şubat 25 te başlayan askerlik macerama dün aldıgım 2 ay hava değişimi ile ara vermiş bulunmaktayım.herkeze selamlar olsun.çakoo bir an önce gelll ben gitmeden :D

kalpten aldım =) 15 gün GATA da yattım hava değişimi bitince tekrar gataya gidicem =)

selamlarr istanbulluyum gerci de mt_istanbul da iş yok =) okulum kocaeli il sınırında bende ugrayayım dedim

serkan gecmıs olsun yarın ogleden sonra gelıcem musaıt olursan goruselım bı aksılık cıkmazsa 3 gıbı no70 te olmayı dusunuyorum

serkan gecmıs olsun yarın ogleden sonra gelıcem musaıt olursan goruselım bı aksılık cıkmazsa 3 gıbı no70 te olmayı dusunuyorum

oo sağolasın metinim,acil bi işim çıkmazsa burdayım (babam hastanede kalp pili takılı bişey lazım olunca gidiyorum) gel bi yüzünü görelim çakodan hayır yok =)

Merhaba kocaeli mt

Arkadaşlar kocaeli körfezden ayhan kanuni seyhan 150 cc aranızda olmaktan gurur duyuyorum

Merhaba kocaeli mt

efendim kocaeli mt neden aktif deil yaz geldi ufak ufak toplanalım...

Son düzenleme:
SELAM ARKADAŞLAR

Bu akşam gelmek isteyen olursa kavaklı sahilindeyiz.

Yağmurlu bir hafta geçirdik ve cuma günü havalar açıyor. Motorlarımızı garajdan çıkarma zamanı geldi.
Bu haftaki geleneksel cuma toplantımızı Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan Büyük Tropikal sosyal tesislerinde yapıyoruz. Buluşma saati 20:00

Herkesi bekliyoruz.

Buluşma Tarihi: 11/06/2010
Buluşma Saati: 20:00
Buluşma Yeri: Gölcük Kavaklı Sahili - Büyük Tropikal

Kocaeli Motosiklet Kulübü

SELAM ARKADAŞLAR

Bu akşam gelmek isteyen olursa kavaklı sahilindeyiz.

Yağmurlu bir hafta geçirdik ve cuma günü havalar açıyor. Motorlarımızı garajdan çıkarma zamanı geldi.
Bu haftaki geleneksel cuma toplantımızı Gölcük Kavaklı sahilinde bulunan Büyük Tropikal sosyal tesislerinde yapıyoruz. Buluşma saati 20:00

Herkesi bekliyoruz.

Buluşma Tarihi: 11/06/2010
Buluşma Saati: 20:00
Buluşma Yeri: Gölcük Kavaklı Sahili - Büyük Tropikal

Kocaeli Motosiklet Kulübü

selamlar Levent,bu akşam katılamadım işlerimden dolayı :( birdahakine inşallah aranızda bulunmak dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar